BMW 1200 RT czy GS 1200 Adventure
• Strona 1 z 1
BMW 1200 RT czy GS 1200 Adventure
Bardzo prosze o pomoc wskazówki , przesiadam się z innego motka F800 GS na 1200 RT lub GS 1200 ADV
wiem ze to zupełnie inne motocykle , ale obydwa delikatnie potestowałem , obydwa motki mi bardzo odpowiadają
Preferuję trasy asfaltowe , najczęściej w naszej RP ale tez pewnie za granicę śmignę , najcześciej sam , dalej gdzieś z żonką
i tu moje obawy jesli chodzi o 1. komfort podróżowania 2. dziurawe choć coraz lepsze drogi
Naczytałem się wiele , ale nic nie zastąpi opinii praktyków czyli Was użytkowanicy
za wszelkie info wielkie podziekowania it-mail@wp.pl Tomek
wiem ze to zupełnie inne motocykle , ale obydwa delikatnie potestowałem , obydwa motki mi bardzo odpowiadają
Preferuję trasy asfaltowe , najczęściej w naszej RP ale tez pewnie za granicę śmignę , najcześciej sam , dalej gdzieś z żonką
i tu moje obawy jesli chodzi o 1. komfort podróżowania 2. dziurawe choć coraz lepsze drogi
Naczytałem się wiele , ale nic nie zastąpi opinii praktyków czyli Was użytkowanicy
za wszelkie info wielkie podziekowania it-mail@wp.pl Tomek
- stablo
- Świeżak
Na pewno RT bedzie przyjemniejsze w uzytkowaniu na asfaltach. Ochrona przed deszczem, kanapa na której można zasnąć w czasie podróży
. Chyba zawieszenei ESA bedzie już dostępne w nim. Natomiast ADV to dla kogoś kto chce troche w lekkim offie po grasować. Tutaj już komfort i chrona zdecydowanie gorzej. Trudniej znaleźć egzemplarz nie wymęczony.

Yamaha YZF 1000
-
skidmarks - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości