yamaha 250 4t stracił moc
• Strona 1 z 1
yamaha 250 4t stracił moc
Witam.
Mam problem moja yamaha straciła na mocy.
Pewnego razu wybrałem sie na przejazdzke jade sobie jade na 2 biegu i dałem mu solidnie gazu i uslyszałem jakis inny dzwiek jakby z tłumika bardziej ogłuszający (wysoki ton).
Po przyjezdzie do domu zauwazyłem luzny tłumik.Tłumik na ok.połowie długosci motoru miał gwint i dziure w ramie na przykrecenie.Skreciłem tłumik i dzwiek sie niezmienił i motor ma mniej siły nie chce ciągnąc.
co moze byc przyczynÄ….
Mam problem moja yamaha straciła na mocy.
Pewnego razu wybrałem sie na przejazdzke jade sobie jade na 2 biegu i dałem mu solidnie gazu i uslyszałem jakis inny dzwiek jakby z tłumika bardziej ogłuszający (wysoki ton).
Po przyjezdzie do domu zauwazyłem luzny tłumik.Tłumik na ok.połowie długosci motoru miał gwint i dziure w ramie na przykrecenie.Skreciłem tłumik i dzwiek sie niezmienił i motor ma mniej siły nie chce ciągnąc.
co moze byc przyczynÄ….
- Alpachino
- Świeżak
Problem z odpaleniem Yamaha 250 fmf
Jutro obejrzy ja mechanik i zobaczy czy wszystko jest w normie.Jak juz obejzy to napisze co sie stało .(Kopka ma bardzo duzy opór)
- Alpachino
- Świeżak
jak to nie gra ? wiec powiesz mi że latając bez wydechu nic sie nie stanie ?
no to oddaj do mechanika tak będzie najpewniej, tutaj troche totolotek i wróżbiarstwo co sie mogło stać, wiec temat uwazam za bezsensowny, więc i go zamykam jak tylko napiszesz wyjaśnienie co sie stało tak dla potomnych
no to oddaj do mechanika tak będzie najpewniej, tutaj troche totolotek i wróżbiarstwo co sie mogło stać, wiec temat uwazam za bezsensowny, więc i go zamykam jak tylko napiszesz wyjaśnienie co sie stało tak dla potomnych
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
Potrzebuje Głowicy do yzf 250 2008 rok
Potrzebuje Głowicy do yzf 250 2008 rok
- Alpachino