Suzuki Marauder 125 nie chodzi na wyższych obrotach.
• Strona 1 z 1
Suzuki Marauder 125 nie chodzi na wyższych obrotach.
Jest problem. Marauder odpala bardzo ładnie, pyka na wolnych jednak odrazu gaśnie po minimalnym odkręceniu manetki. Po wciśnięciu ssania wkręci sie na obroty. Po wyczyszczeniu dysz gaźnika żadnej zmiany. Pomocy!
-
dawidzior812 - Świeżak
Może dostaje za dużą dawkę paliwa, a w tedy iskra jest za słaba, żeby powstał wybuch.
Zobacz może najpierw świece czy mają odpowiednią iskre.
Zobacz może najpierw świece czy mają odpowiednią iskre.
Shadow 125-->Kawasaki ER-5-->Suzuki SV650S--> Honda CBF 600NA
-
fasoliusz - Bywalec
To gaznik.Wypnij go,wyciagnij i sprawdz membrane z iglicą,nastepniej odkrec od dołu obudowe pływaka,plywak zamontowany jest na cienkim preciku,ktory musisz wysunąc,pływak zdejmniesz razem z iglicą,nastepnie przeczyść wszystkie dysze i zloż ponownie,pamietaj aby membrane ,wraz z iglica prawidlowo osadzic,wykrec rowniez ssanie,zloż ponownie powinno działać,założ na przewod paliwowy do gaznika,filtr paliwa.
- piotr_motoland
- Świeżak
Wyczyściłem gaźnik kolejny raz, rozebrałem, pooglądałem, nic niepokojącego nie zobaczyłem, poskładałem i nic. Dalej to samo. Filtr na przewodzie jest założony i jest czysty. Dodam że na ssaniu motocykl normalnie reaguje na manetke, tj obroty dobrze wchodzą a bez ssania juz niestety nie. Pomoże ktoś?
-
dawidzior812 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości