Co to za moto?
psujecie panowie zabawe łamiac zasady-kogut nie zgadłes nie wrzucasz, chcesz wrzucić włóz nieco wysiłku:P...To co zapodałeś to pewnikiem Austriacki Sachs, bo tylko oni robią nakedy z silnikiem od Intrudera...tago modelu aqrat nie znam..ale się dowiem co to...
Już..Sachs B805
Już..Sachs B805
Ostatnio edytowano 6/1/2007, 17:40 przez Thrillco, łącznie edytowano 1 raz
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
Gilera to to raczej nie jest... nie robili raczej motocykli sportowych.... wiekszosc enduro chyba
to jest jakas nieduza pojemnosc... itrzeba szukac w markach ktore robia badz robily motocykle z lancuchem po prawej stronie..... moze to BImota??
to jest jakas nieduza pojemnosc... itrzeba szukac w markach ktore robia badz robily motocykle z lancuchem po prawej stronie..... moze to BImota??
-
kravec - Administrator
Gilera nie... ale wydaje mi sie ze cos wloskiego o nie za duzej pojemnosci tylko ze nie moge dojsc co...
http://www.bikepics.com/members/tugok (otwórz link)
954rr & RSV1000R
954rr & RSV1000R
-
kogut. - Bywalec
Buell'e mają napęd z prawej strony
Ale niezgadzają mi się felgi i tarcze które są po tej samej stronie co napęd
Niewiemy Thrillco i tak niezgadniemy 

"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
to je Francuskie, producenta który nieco lepiej znany jest z motocykli enduro i supermoto, choć u nas i tak nieznany.
Barigo Onixa 600...jeden z nielicznych motocykli z silnikiem...Wankla...wspólcześnie, chyba jedyny:) Jak widac to 600cm, ledwie 61KM (taka wada Wankla) co ciekawe..ma tylko jedną tarcze z przodu za to sześciotłoczkowy zacisk:D Dziwne toto ogólnie ale...taki smieszny to dałem...to teraz...no nie wiem kto pierwszy ten lepszy, czy co...ja znowu?? Jak ja to jutro:)
Barigo Onixa 600...jeden z nielicznych motocykli z silnikiem...Wankla...wspólcześnie, chyba jedyny:) Jak widac to 600cm, ledwie 61KM (taka wada Wankla) co ciekawe..ma tylko jedną tarcze z przodu za to sześciotłoczkowy zacisk:D Dziwne toto ogólnie ale...taki smieszny to dałem...to teraz...no nie wiem kto pierwszy ten lepszy, czy co...ja znowu?? Jak ja to jutro:)
brak opisu...
-
silnik wankla mowisz:)... ciekawa konstrukcja silnika tylko problemy z uszczelnieniem tloka... pierwszy w ladzie byl montowany:)...ale z mazdzie juz go ladnie ulepszyli...
ze jestem pierwszy;p i mi ise nudzi to znalazlem zagadke....
ze jestem pierwszy;p i mi ise nudzi to znalazlem zagadke....
- Załączniki
-
- bez tytułu.jpg (84.75 KiB) Przeglądane 3072 razy
-
kogut. - Bywalec
Laverda 750 Sport Formula...zdjęcie jest włozone odwrotnie tak na marginesie:)
Poniewaz zaraz wychodze do pracy to myslę, że warto dać wam zajecie na resztę dnia:D
Powodzenia, macie czas do 21 z minutami:)
Poniewaz zaraz wychodze do pracy to myslę, że warto dać wam zajecie na resztę dnia:D

Powodzenia, macie czas do 21 z minutami:)
brak opisu...
-
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 40 gości