Kupno i opinie o mz 125 sm
• Strona 1 z 1
Kupno i opinie o mz 125 sm
Witam wszystkich
Motocykl mało znany, ale może znacie jakieś opinie na jego temat.
W planach mam sprzedać swoją Honda hm cre six i kupić właśnie taką mztkę. Wiem, że 125 4t jest około 2 razy słabsza od 125 2t, ale nie piszcie postów w stylu- "to nie jedzie", "szybszy rower" itp. Z tego co czytałem ma najlepszy i najmocniejszy seryjny silnik w klasie. Mimo, że tak bardzo nie zależy mi na spalaniu to mimo to jest ono jednak zaletą. Lubie sobie robić różne długie trasy, i myślicie że dam radę utrzymać prędkość przelotową około 80 km/h? Czekam na inne opinie i to co napisałem wyżej jest prawdą.
Z góry dzięki
Motocykl mało znany, ale może znacie jakieś opinie na jego temat.
W planach mam sprzedać swoją Honda hm cre six i kupić właśnie taką mztkę. Wiem, że 125 4t jest około 2 razy słabsza od 125 2t, ale nie piszcie postów w stylu- "to nie jedzie", "szybszy rower" itp. Z tego co czytałem ma najlepszy i najmocniejszy seryjny silnik w klasie. Mimo, że tak bardzo nie zależy mi na spalaniu to mimo to jest ono jednak zaletą. Lubie sobie robić różne długie trasy, i myślicie że dam radę utrzymać prędkość przelotową około 80 km/h? Czekam na inne opinie i to co napisałem wyżej jest prawdą.
Z góry dzięki

- Pucek12
- Świeżak
Prędkość przelotowa rzędu 80km/h nie będzie żadnym problemem ja mam taką we 2 rosłe osoby wraz z jakimiś 20-30kg bagażu na Hyosungu [ weź pod uwagę że jest on dużo cięższy
]

-Hyosung GT 125 Comet- Sprzedany
-Suzuki Gs 500 2002r
-Suzuki Gs 500 2002r
-
AirSoftowiec - Świeżak
Myślicie za ile mógłbym kupić taką mzte w dobrym stanie? I ile mógłbym dostać za to: http://www.bikepics.com/members/pucek321/01cre50/ , opis:
Rocznik 2001. Dużo rzeczy tam zrobiłem:
-szlif cylindra
-tłok vertex (pudełko i paragon chyba)
-wał Top Racing Race Hq + uszczelniacze i łożyska c4 polini (paragon, stare części do wglądu)
-zmieniłem wybierak i wałek zmiany biegów (paragon)
-kosz sprzęgłowy (stary to wglądu, ale też nie jestem pewny)
-tłumik Leo V6
-gaźnik dellorto 19mm
-nowy filtr powietrza + olej do filtów Valvoline
-nowa świeca, olej w przekładni Motul Transoil Exper 10w40, do mieszanki lałem Mobila 2t Racing, nowa świeca BR9ES (pudełka)
Pewnie jeszcze coś by się znalazło, ale zapomniałem.
Wydaję mi się, że na plus jest to, że takich hond jest mało, a w moim województwie prawie wcale
Rocznik 2001. Dużo rzeczy tam zrobiłem:
-szlif cylindra
-tłok vertex (pudełko i paragon chyba)
-wał Top Racing Race Hq + uszczelniacze i łożyska c4 polini (paragon, stare części do wglądu)
-zmieniłem wybierak i wałek zmiany biegów (paragon)
-kosz sprzęgłowy (stary to wglądu, ale też nie jestem pewny)
-tłumik Leo V6
-gaźnik dellorto 19mm
-nowy filtr powietrza + olej do filtów Valvoline
-nowa świeca, olej w przekładni Motul Transoil Exper 10w40, do mieszanki lałem Mobila 2t Racing, nowa świeca BR9ES (pudełka)
Pewnie jeszcze coś by się znalazło, ale zapomniałem.
Wydaję mi się, że na plus jest to, że takich hond jest mało, a w moim województwie prawie wcale
- Pucek12
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm