Urwana blokada wizjera w kasku
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Jest taki kawał z tym związany. Tyle że cięzko go napisać. Mniej więcej tak:
Siedzi gość na fotelu podczas zabiegu. Jakoś tam się z dentystą dogadują. Po zakończeniu facet już stoi przy drzwiach, kiedy dentysta pyta się czy aby na pewno nic mu tam nie przeszkadza w ustach. Pacjent odpowiada że nie, nic nie przeszkadza. Dentysta prosi o powtórzenie bo nie rozumie. Pacjent powtarza. Dentysta dalej nic. Więc pacjent na to: egggeeeeyyyy egyyyeee. Na to dentysta: no to dobrze, do zobaczenia na następnej wizycie.
Siedzi gość na fotelu podczas zabiegu. Jakoś tam się z dentystą dogadują. Po zakończeniu facet już stoi przy drzwiach, kiedy dentysta pyta się czy aby na pewno nic mu tam nie przeszkadza w ustach. Pacjent odpowiada że nie, nic nie przeszkadza. Dentysta prosi o powtórzenie bo nie rozumie. Pacjent powtarza. Dentysta dalej nic. Więc pacjent na to: egggeeeeyyyy egyyyeee. Na to dentysta: no to dobrze, do zobaczenia na następnej wizycie.
-
kravec - Administrator
madcap napisał(a):Bober takie stwierdzenie to seksizm.
Nie, to praktyka. Raz jedna babka miała zbyt upojną noc i co innego w głowie. Mam niedoczyszczony kanał albo i dwa, zapalenie okołowierzchołkowe w związku z tym i szereg bolesnych wizyt przed sobą.
<a href="http://tiny.pl/hv4l3">RADIOACTIVE</a>
- bober3
- Świeżak
nadal dokonujesz uproszczenia, nie mozna na podstawie jednego przypadku, który Ciebie spotkał, twierdzić, że to reguła.
więc powtarzam, ze to seksizm.
więc powtarzam, ze to seksizm.
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Dobra, widzę niezły off top
, to może ja coś dorzucę, tylko z innej beczki.
Narzekacie na kask tornado, kupujecie zagraniczne kaski i nabijacie kasę francuzom, Japończykom czy Niemcom a gdyby dać szansę polskim firmą to może i coś by się w kraju ruszyło, gospodarka, rynki pracy itp.
W kasku Tornado już nie jeżdżę, kupiłem Sharka S900, wiem jestem hipokrytą ;-( ale... miło wspominam pierwszy kask, na pewno znajdzie miejsce na półce i może się jeszcze nie raz przyda
.
Co do roboczogodziny i czasu w SW to kolega mar111cin musi wiedzieć że pracę trzeba szanować a nie siedzieć 8h i robić co karzą
, sprawa wygląda inaczej gdy ma się własny interes.
Kolego Cross88 dobrze piszesz! Rzeczywiście głupim pomysłem jest kupić drogi kask na początek. Pamiętam że pierwszy kask nieraz zaliczył glebę z mojej winy, testowałem na nim różne "specyfiki" podczas mycia itp. i podczas takich zabiegów nie szkoda kasku
.
Temat do zamknięcia.
Na koniec dziękuje wszystkim za zainteresowanie tematem
.
Pozdrawiam Paweł

Narzekacie na kask tornado, kupujecie zagraniczne kaski i nabijacie kasę francuzom, Japończykom czy Niemcom a gdyby dać szansę polskim firmą to może i coś by się w kraju ruszyło, gospodarka, rynki pracy itp.
W kasku Tornado już nie jeżdżę, kupiłem Sharka S900, wiem jestem hipokrytą ;-( ale... miło wspominam pierwszy kask, na pewno znajdzie miejsce na półce i może się jeszcze nie raz przyda

Co do roboczogodziny i czasu w SW to kolega mar111cin musi wiedzieć że pracę trzeba szanować a nie siedzieć 8h i robić co karzą

Kolego Cross88 dobrze piszesz! Rzeczywiście głupim pomysłem jest kupić drogi kask na początek. Pamiętam że pierwszy kask nieraz zaliczył glebę z mojej winy, testowałem na nim różne "specyfiki" podczas mycia itp. i podczas takich zabiegów nie szkoda kasku

Temat do zamknięcia.
Na koniec dziękuje wszystkim za zainteresowanie tematem

Pozdrawiam Paweł
"Jest różnica miedzy współczuciem a wyrozumiałością.
Jest różnica miedzy pospiechem a lekkomyślnością. "
Jest różnica miedzy pospiechem a lekkomyślnością. "
-
Pablo201_5 - Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości