PotrzebujÄ™ pomocy - Yamaha TZR
• Strona 1 z 1
PotrzebujÄ™ pomocy - Yamaha TZR
Witam
Posiadam Yamahe TZR 50 2006r. Wszystko było ok do czasu kiedy chciałem się przejechać 3 dni temu. Odpaliłem ją, zaciągnąłem sprzęgło wrzuciłem pierwszy bieg i zgasła. I to się powtarza. Nie mozna nia ruszyć. Nie wiecie co może być przyczyną? sprzęgło? skrzynia biegów? Bardzo proszę o pomoc
Posiadam Yamahe TZR 50 2006r. Wszystko było ok do czasu kiedy chciałem się przejechać 3 dni temu. Odpaliłem ją, zaciągnąłem sprzęgło wrzuciłem pierwszy bieg i zgasła. I to się powtarza. Nie mozna nia ruszyć. Nie wiecie co może być przyczyną? sprzęgło? skrzynia biegów? Bardzo proszę o pomoc
- dawidkurczak
- Świeżak
tarcze sie skleiły
na zgaszonym moto wbij bieg np1 i na sprzęgle przepchaj pare metrów do tyłu i podkręc obroty biegu jałowego
Jak sie nie uda to przy ruszaniu lekko sie odepchnij sopiero potem wbij bieg
P.S.-sprawdz ile masz oleju w skrzyni
i przed prubÄ… ruszenia rozgrzej silnik

P.S.-sprawdz ile masz oleju w skrzyni

- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
- dawidkurczak
- Świeżak
tarcze sie skleiły na zgaszonym moto wbij bieg np1 i na sprzęgle przepchaj pare metrów do tyłu i podkręc obroty biegu jałowego
P.S.-sprawdz ile masz oleju w skrzyni i przed prubÄ… ruszenia rozgrzej silnik
co to za patenty?

jesli tarczki sie skleily (stawiam na to) to wymien olej na porzadny w skrzyni i tyle o odpowiedniej konsystencji a nie gimnastykuj sie w przod, tyl i na boki przy ruszaniu!
- vajda
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości