honda cr 125 szlif i dobór tłoka
• Strona 1 z 1
honda cr 125 szlif i dobór tłoka
Witam! Robił ktoś szlif plus dobór tłoka w Motor-Tech? ile to trwa? bo wysłałem i już dwa tygodnie mija prawie i cisza..(honda cr 125) 

-
renthal - Świeżak
Mi tulejowali to musiałem dzwonić i być upierdliwy bo później i później radzę to samo 

sx 200 | chomikuj.pl/godzillaaaa | http://schematy.netai.net
-
kris514 - VIP Åšcigacz.pl
Musisz czekać, kontaktuj się drogą elektroniczną, bo dodzwonić się tam jest ciężko, ewentualnie po 17:00 próbuj dzwonić.
2-3 tygodnie to już powinieneś dostać. Ja wysłałem wraz ze szpilkami i prowadnicami, dostałem po ok. miesiącu, może krócej, dodatkowo bez jednej prowadnicy.
2-3 tygodnie to już powinieneś dostać. Ja wysłałem wraz ze szpilkami i prowadnicami, dostałem po ok. miesiącu, może krócej, dodatkowo bez jednej prowadnicy.
-
Street4Fun - Bywalec
Jak będą odsyłać upewnij się, czy aby wszystko spakowane, jak z cylindra nie wyciągałeś nic, to szpilki + prowadnice powinni ci odesłać. Dodatkowo jak mówisz, że cylinder nigdy remontu nie widział, to szpilki będziesz miał skatowane, polecałbym ci zaopatrzyć się w gwintownik, albo najlepiej nowe szpilki(bo powinno się wymieniać)
-
Street4Fun - Bywalec
Bez przesady. Co to jest 10 lat bez wykręcania ?? Ostatnio demontowałem szpilki z YZ 125 83r. i jestem pewien, że od nowości nie były one demontowane.
Tak nawiasem 2 tyg to dość długo na szlif w sezonie.
Tak nawiasem 2 tyg to dość długo na szlif w sezonie.
Remonty i tuning silników, zawieszeń, tulejowanie, szlify, wymiany korbowodów, naprawa wałów. Honowanie Nicasilu. Części i akcesoria. tel. 607198003 http://WWW.MOTO-KORN.PL (otwórz link)
-
MJR128 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 34 gości