Simson czy derbi senda?? czy coÅ› innego??
• Strona 1 z 1
Simson czy derbi senda?? czy coÅ› innego??
Witam
Mam dylemta w wybraniu motorka te 2 motory mają + i - ale obydwa mi sie podobają i nwm który wybrać, Zbytni sie na tym wszystkim nie znam bo jeździłem to tej pory skuterem
...
Mam 16 lat
Wzrost--- 176cm
Waga--- 64kg
I pojemności wiecie karta motorowerowa do 80ccm ale na 50ccm zarejestrowana
Tak motorek bedzie mi potrzebny na dojazd do szkoły ok 20 km w dwie strony, troche do jazdy w terenie ale zadko, tak żeby troche było nim zabawy :0 chciałbym tez troche nim po szpanowac i wgl,
Zależy mi na małym spalaniu
Na duze mocy i max-v
Tanich częściach
Mało awaryjny
Bardziej uzywac bede na ulicy ale tez po polach i wgl nwm co wybrac weźcie coś mi doradzcie..
Wydatek to tak do max 3000
Dziękuje za pomoc
Mam dylemta w wybraniu motorka te 2 motory mają + i - ale obydwa mi sie podobają i nwm który wybrać, Zbytni sie na tym wszystkim nie znam bo jeździłem to tej pory skuterem

Mam 16 lat
Wzrost--- 176cm
Waga--- 64kg
I pojemności wiecie karta motorowerowa do 80ccm ale na 50ccm zarejestrowana

Tak motorek bedzie mi potrzebny na dojazd do szkoły ok 20 km w dwie strony, troche do jazdy w terenie ale zadko, tak żeby troche było nim zabawy :0 chciałbym tez troche nim po szpanowac i wgl,
Zależy mi na małym spalaniu
Na duze mocy i max-v
Tanich częściach
Mało awaryjny
Bardziej uzywac bede na ulicy ale tez po polach i wgl nwm co wybrac weźcie coś mi doradzcie..

Wydatek to tak do max 3000
Dziękuje za pomoc

- Sliwa [SSG]
- Świeżak
Nie porównuj sendy do simsona , simson to przedwojenna konstrukcja , więcej będziesz pchał niż jechał a w dodatku do szkoły jak masz używać to bierz sende, ja miałem wersje enduro z taka masywna rama z 99r , na cylku 70 tce nicasil airsal - wart 600zl i powiem ci,ze na równo z etz 150 na przyspieszenie , prędkość gps 95kmh.
-
kuba210796 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości