Nauka Jazdy, prawo jazdy A2
• Strona 1 z 1
Nauka Jazdy, prawo jazdy A2
Jestem zapisany na prawo jazdy tej kategorii ale jeżdżę Suzuki GN250 a na egzaminie w WORDZIE mają Hondę BC500F czy po nauce na Suzuki da się w miarę przerzucić na Hondę.
-
pumkq - Świeżak
Zależy co masz na myśłi , bo jeżeli chcesz uczyć sie na GN250 i iśc na żywo zdawać egzamin na CB500F to raczej nie masz szans zdać za pierwszym razem, inna waga inne prowadzenie itp:P musisz troche pojezdzić na tym motocyklu na którym bedziesz ewidentnie zdawał. Wiem sam po sobie jak przesiadłem sie z YBR 250 na Gladiusa 650. Całkiem inna bajka, trudniejsza bajka 

- shakal84
- Świeżak
pumkq napisał(a):o to chodzi że mam na tym Suzuki jazdy, więc co mam powiedzieć instruktorowi.
Spytaj swojego instruktorka, czy slyszal jak w 13.01.13 bili w dzwony, ze przepisy sie zmieniaja, jezeli nie to powiedz mu, ze ma Ci zorganizowac motocykl adekwatny do obecnie panujacych przepisow.
Zmien OSK, bo jestes kopulowany bez mydla.
Tak jak wspomniano, na egzaminie nie bedziesz mial szans zdac bo roznica jest kolosalna.

Ostatnio edytowano 3/8/2013, 15:25 przez Harakiri 7, łącznie edytowano 1 raz
- Harakiri 7
- Bywalec
Pogadaj z nim kulturalnie, żeby Ci skołował jazdy na Hondzie, powinien to załatwić.
Ja chodząc na prawko na kat. B jeździłem starą Yariską, jednak mialem 6godzin nową, bo szkoła była w stanie pożyczyć samochód.
Możesz jeszcze dokupić godziny w innym OSK przed egzaminem.
@Harakiri
Po co na niego naskakujesz, nie możesz jak zwykły forumowicz się wypowiedzieć?
Ja chodząc na prawko na kat. B jeździłem starą Yariską, jednak mialem 6godzin nową, bo szkoła była w stanie pożyczyć samochód.
Możesz jeszcze dokupić godziny w innym OSK przed egzaminem.
@Harakiri
Shadow 125-->Kawasaki ER-5-->Suzuki SV650S--> Honda CBF 600NA
-
fasoliusz - Bywalec
fasoliusz napisał(a):
@Harakiri
Ale kto na niego naskakuje ?
Po prostu napisalem, ze OSK go bez wazeliny kopuluje.

- Harakiri 7
- Bywalec
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości