Zobacz wątek - Zakrywanie tablicy rejestracyjnej....
NAS Analytics TAG

Zakrywanie tablicy rejestracyjnej....

O wszystkim
_________

Zakrywanie tablicy rejestracyjnej....

Postprzez nurser102 » 9/7/2007, 11:26

Czy slyszal ktos o zakrywaniu tablicy rej. za pomoca wpasowanego materialu ktory po zalozeniu wyglada jak "powiekszone" stringi, ktore zaslaniaja znaczna czesc tablicy i pewnie spelnia to lepsze zadanie niz podginanie tablicy ktora z blizszej odleglosci mozna spisac....???? Pierwszy raz to zauwazylem w Czechach <gosc na XX-sie z kuferkami :D >. Ciekawi mnie jak reaguje na to Policja?? czy i jakie kary groza za to a podginanie..... :wink:
Przelotne Znajomości Nie Są Tak Ważne Jak Prawdziwi Przyjaciele.....
nurser102
Świeżak

Postprzez Ziolo » 9/7/2007, 12:59

znajdz jakas gruba babe, zabierz jej barchany i zapodaj na blache :) przejedz kolo polucjantow i zobaczysz co bedzie :)

moim zdaniem 200 zl ...
Ziolo
Świeżak

Postprzez Meciek » 9/7/2007, 13:41

Jak tylko zobaczą ,że masz coś takiego na tablicy to bez żadnego świrowania z twojej strony od razu Cię zatrzymają.
Meciek
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Magik » 9/7/2007, 15:22

Proste i logiczne, "tablica rejestracyjna ma być czysta i czytelna", każda inna jest karana mandatem :D GL
Magik
VIP Ścigacz.pl

Postprzez mlody » 9/7/2007, 16:31

Kumplowi chcieli dac 500zl i odebrac dowód,za wlasnie podgięta tablice- nie dlatego ze szalał,a wlasnie za to "podgięcie"
Obrazek (otwórz link)
Jak każdy właściciel Kawasaki mam zawsze racje i jestem najmądrzejszy :PPP

zx6r '2006
mlody
VIP Ścigacz.pl

Postprzez InSiDe » 9/7/2007, 21:19

. Cóż, trzeba sobie zadać pytanie: po co. Motocykl jest na tyle charakterystycznym, że gdy będą Cię chcieli panowie Policjanci złapać, to po prostu powiedzą w komunikacie: Taki to a taki motocykl. Bo jeździsz motocyklem, a nie szarosrebrną astrą których są tysiące na naszych drogach i trzeba im patrzeć na numery by poznać.
. Jeśli zaś zamartwiasz się kamerami to też wiesz, że niewiele ich jest które pstrykają od tyłu. Poza tym, jeździsz w kasku więc nikt Ci nie udowodni, że na tym zdjęciu pojazd prowadzisz Ty. Co prawda jako właściciel pojazdu będziesz musiał wskazać, komu użyczyłeś motocykla w dniu popełnienia wykroczenia, ale zawodna pamięć i te sprawy (szczególnie, że taką fotę jeśli dostaniesz, to po dłuższym czasie).
. To tak w kwestii formalnej, a przechodząc do techniki. Można nakleić na tablicę folię polaryzacyjną. Działa jak ekran w bankomatach. Widać wyraźnie tylko, jak stoi się na wprost. Dla biedniejszych, można po prostu obwinąć rejestrację folią spożywczą. Nie widać na pierwszy rzut oka, a na zdjęciach też wychodzi bardzo rozmazana. Można też, niczym szczeniak, przykleić sobie kawałek plasterka i przemienić 8 w 3 czy 7 w 1. I tak będziesz przejeżdzał tak szybko, że nie podpatrzą. Jeśli już się zatrzymasz (tylko po co, skoro najchętniej to jeździł byś bez tablic i w ogóle, po ciemku) to grasz głupa, że niby przypadkiem się nakleiło.
. Koniec końców wracamy do pierowszego, zajebiście ważnego pytania, pytanie o cel. Po co.
//Twoja ignorancja czy moja pycha, sam tego dobrze nie wiem...
InSiDe
Świeżak

Postprzez kamilt » 10/7/2007, 13:35

Muj kolega ma nsr 125 i i zgina ją w połowie jak go policja zatrzymała to powiedziała mu że z tą tablicą to go popierdoliło.
kamilt
Świeżak

Postprzez Ziolo » 10/7/2007, 13:46

kamilt napisał(a):Muj kolega ma nsr 125 i i zgina ją w połowie jak go policja zatrzymała to powiedziała mu że z tą tablicą to go popierdoliło.

nie no pacjent - jestesz miszcz normalnie :lol: :lol: :lol:
Ziolo
Świeżak

Postprzez stecarlos » 10/7/2007, 17:11

Tak twUj kolega jest prze miszcz.
NIE DAJMY ZARABIAĆ ZŁODZIEJOM
- kupujmy szpeje z papierami
Treści wyrażone w tym poście są moją prywatną
opinią, nie biorę odpowiedzialności za ich wykorzystanie.
Obrazek
stecarlos
Świeżak

Powrót do Hydepark