[Aktualności] Kick Ass 2 i bardzo dziwne Ducati...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Kick Ass 2 i bardzo dziwne Ducati...
Dyskusja na temat: Kick Ass 2 i bardzo dziwne Ducati Panigale
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Kick Ass 2 i bardzo dziwne Ducati Panigale
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Kick Ass 2 i bardzo dziwne Ducati Panigale
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Bo dla większości osób uosobieniem zapierdalania jest R4 czyli dźwięk typowej szlifiery a jedynie motocyklista wie ile znaczy V2
<br><hr>Boczo, ścigasz się?

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ja to widzę tak : Osoba która nie jest zaznajomiona z motocyklami , układami silników i generowanymi przez nie dźwiękami , najlepiej zna dziwek właśnie R4 gdyż najwięcej takich "scigaczy" jeździ po drogach i taki dźwięk jara większość
Np moja dziewczyna na dźwięk wydawany przez Hondę VTR 1000 ( z silnikiem V2 jak w Panigale wiec i dźwięk bardzo podobny) , stwierdziła że to chodzi jak jakiś chopper i ogólnie do **** sie komponuje taki dźwięk z ścigaczem
No ręce opadają
My motocykliści patrzymy na to inaczej , dla nas dźwięk V2 jest niczym gniew Boga , a dla kogoś kto sie nie zna niczym komar bez tłumika
Dlatego taki zabieg w filmach
Ponieważ wiekszosć widzów to nie są motocykliści
A nie motocyklistów kreci R4
Czy zyskam wieczną chwałe za tę wyczerpującą odpowiedz ?
<br><hr>2pac

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ludzie chca slyszec szlifiere z tego samego powodu, dlaczego ludzie chca slyszec biebera, one direction czy ogladac sage zmierzch. Ludzie po prostu katastrofalnie zjebane poczucie gustu!<br><hr>lelek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
W 0:38 słychać realny dźwięk. Sądzę, że odgłosy w motocykli, samochodów w takich filmach dodaje się komputerowo, ponieważ normalnie było by słychać szumy. Wiele razy widziałem taki zabieg w filmach.<br><hr>żuczek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
TrueKomentatorzy napisał(a):Ludzie chca slyszec szlifiere z tego samego powodu, dlaczego ludzie chca slyszec biebera, one direction czy ogladac sage zmierzch. Ludzie po prostu katastrofalnie zjebane poczucie gustu!<br><hr>lelek<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A od kiedy Panigale ma napęd z prawej strony, owiewkę zakrywającą wydech i jest takie małe ? <br><hr>gekon
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Racja, przyjacielu. Masz rację i chwałę. <br><hr>Boczo - ja się nie ścigam, ja monumentalnie płynęKomentatorzy napisał(a):Bo dla większości osób uosobieniem zapierdalania jest R4 czyli dźwięk typowej szlifiery a jedynie motocyklista wie ile znaczy V2<br><hr>Boczo, ścigasz się?<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
I jaka niby jest przewaga V2?
Dlaczego w MotoGP nie uzywaja V2 tylko V4, R4, V5(kiedys)?
Dlaczego V2 się nie przyjęło w cross/enduro?
P.S. Miałem Aprilie RSV i wiem jak jezdzi V2...
Uwielbiam dzwięk dużego V2, ale nie lubie rozpraw na temat wyzszosci Świat Wielkanocy nad Bożym Narodzeniem<br><hr>imot3ph
Dlaczego w MotoGP nie uzywaja V2 tylko V4, R4, V5(kiedys)?
Dlaczego V2 się nie przyjęło w cross/enduro?
P.S. Miałem Aprilie RSV i wiem jak jezdzi V2...
Uwielbiam dzwięk dużego V2, ale nie lubie rozpraw na temat wyzszosci Świat Wielkanocy nad Bożym Narodzeniem<br><hr>imot3ph
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ależ dziękuje bardzo. Cała przyjemność po mojej stronie.Komentatorzy napisał(a):Bo dla większości osób uosobieniem zapierdalania jest R4 czyli dźwięk typowej szlifiery a jedynie motocyklista wie ile znaczy V2<br><hr>Boczo, ścigasz się?<br>
Komentatorzy napisał(a):Racja, przyjacielu. Masz rację i chwałę. <br><hr>Boczo - ja się nie ścigam, ja monumentalnie płynę<br>
Chce sprawdzić czy w moim SV zostało więcej koni niż w Twoim

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=Uayia6Uujd8" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://www.youtube.com/watch?v=Uayia6Uujd8</a>
Nie miałeś Boczo takiej reakcji?
<br><hr>Mańku
Nie miałeś Boczo takiej reakcji?

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Może dlatego że taki dzwięk "ścigacza" ludzi nieznających się na motocyklach bedzie bardziej jar*ł niż potężny stonowany dzwięk prawdziwego silnika Panigale<br><hr>Deciak
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości