Zobacz wÄ…tek - Wulgaryzmy w Hydeparku
NAS Analytics TAG

Wulgaryzmy w Hydeparku

Forum Dyskusji moderatorów i adminów

Wulgaryzmy w Hydeparku

Postprzez Black-Ghost » 23/7/2013, 23:21

Wnioskuję o 2 warna dla Hyde za notoryczne wulgaryzmy. Ostatni przykład:

Hyde napisał(a):Ale się rozpisaliście... tyle czytania, żeby zrozumieć o co znowu spinka.

Oczywiście faworytem jest Eneasz, który jak zwykle rozjebał mi uczucia swoją ortografią.

"Człowiek Homologacja" na drugim miejscu zawartości żwiru w mózgu :D

Do tego nie potrzebnie prowokuje innych userów. Przydał by mu się urlop od forum, może go to czegoś nauczy.
Black-Ghost
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Boshi » 24/7/2013, 12:14

Hydepark jak hydepark, bez przesady.
Zastrzeżenia na PW.
Boshi
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez rosiboj » 24/7/2013, 12:46

Powiadasz bez przesady, ale czy nie powinno byc tak samo dla wszystkich ? Jesli wszyscy sie zgadzaja, ze hydepark to nie jest czesc forum, nie obowiazuja tutaj zasady forum a jest to wyjety spod prawa kawalek strony to powiedzmy to gdzies raz i jasno. Wtedy kazdy bedzie mogl sobie spokojnie jechac po kazdym, zaczepiac, obrazac, przeklinac i spamowac. Jesli jednak hydepark nalezy do forum, to nalezy stosowac zasady forum

Zrodlo: http://pl.wikipedia.org/wiki/Hydepark
Hydepark - specjalny dział występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.

Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).

Jesli ktos nie rozumiem tej definicji to musi poprosic mame lub starszego brata o pomoc, dla mie jest jasnym, hydepark to miejsce zezwalajace na watki off-topowe a nie Meksyk i warny sie naleza.
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
rosiboj
Moderator

Postprzez Boshi » 24/7/2013, 14:48

Wikipedia źródłem podstawowej wiedzy ;)
Zastrzeżenia na PW.
Boshi
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez rosiboj » 24/7/2013, 14:54

raczej definicji rzeczy oczywistych, dla tych ktorzy nie znaja znaczenia slow :)
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
rosiboj
Moderator

Postprzez Black-Ghost » 24/7/2013, 18:39

Rosiboj dobrze gada. Temu poruszyłem ten temat.
Black-Ghost
VIP Åšcigacz.pl

Powrót do Forum Moderatorów

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

na górê