Yamaha TZR 50 -> YZF r125
• Strona 1 z 1
Yamaha TZR 50 -> YZF r125
Witam, mam na imie Arek i mam 17 lat. Jezdze TZR 50 2008. Zacznijmy od tego, ze nie jara mnie predkosc tak jak tutaj wiekszosc w sieci widze pisza. RS 125 jedzie 180, wiec jest lepsza niz YZF r 125.
Mam 17 lat i wydaje mi sie, ze najwyzszy czas przesiasc sie na cos wiekszego. Glownie chodzi mi o wiekszy zapas mocy, zebym po miescie nie musial jezdzic na 10tys obrotach, co w tzr'ce niestety sie zdarza ;D
Co o tym sadzicie czy yamaha YZF r125 mi sie spodoba? Malo pali, ladnie brzmi (koniecznie leo vince lub devil wydech) Dodam, ze w TZR'ce rowniez dzwiek jest duzym problemem. ;D
Mam 17 lat i wydaje mi sie, ze najwyzszy czas przesiasc sie na cos wiekszego. Glownie chodzi mi o wiekszy zapas mocy, zebym po miescie nie musial jezdzic na 10tys obrotach, co w tzr'ce niestety sie zdarza ;D
Co o tym sadzicie czy yamaha YZF r125 mi sie spodoba? Malo pali, ladnie brzmi (koniecznie leo vince lub devil wydech) Dodam, ze w TZR'ce rowniez dzwiek jest duzym problemem. ;D
- vermin1k
- Świeżak
Ile brakuje Ci do 18?
Przemyśl zrobienie prawka kat A2 i kupno czegoś w stylu CB500 lub GS500f.
YZF jest całkiem przyjemna ale do komfortu jazdy to jej daleko. Pozatym dobra "R" swoje kosztuje.
A kupując coś z popularnej klasy "500" masz i całkiem niezły zapas mocy, a i przy późniejszej sprzedaży praktycznie nic nie stracisz.
Przemyśl zrobienie prawka kat A2 i kupno czegoś w stylu CB500 lub GS500f.
YZF jest całkiem przyjemna ale do komfortu jazdy to jej daleko. Pozatym dobra "R" swoje kosztuje.
A kupując coś z popularnej klasy "500" masz i całkiem niezły zapas mocy, a i przy późniejszej sprzedaży praktycznie nic nie stracisz.
DragStar125>CBR125>FZS600>FZ6n
-
fincher - Bywalec
Brakuje mi rok i 2 dni. Szczerze mowiac o 500 nawet nie mysle. Raz, ze raczej zaden model mnie zainteresowal, a dwa to jakos wolalbym narazie przy 125 zostac.
Ladny dzwiek, szokujaco niskie spalanie - coz wiecej chciec?
Za swoja TZRke mysle dostac okolo 7tys, wiec troche doplace i mysle, ze kupie sobie jakas fajna yzf. 

- vermin1k
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości