stary kurs
• Strona 1 z 1
stary kurs
witam. moja sytuacja wygląda następująco. przeszedł kurs w listopadzie na starych zasadach, 1 egzamin oblałem i jak wiadomo mogę teraz zdawać na kat a2. lecz ja nie chce i zamierzam poczekać 2.5 lata i zdawać na kat a( mam 21,5 lat).
czy na tym starym kursie będe mógł przystąpić do egzaminu w wieku 24 lat, czy będę musiał robić nowy kurs?
czy na tym starym kursie będe mógł przystąpić do egzaminu w wieku 24 lat, czy będę musiał robić nowy kurs?
- adik_922zbo
- Świeżak
kiedys pytałem o to w szkole gdzie robilem kurs , powiedzieli ze bezterminowo
lecz u Ciebie jest stare vs new , dopytaj w WORD najlepiej
lecz u Ciebie jest stare vs new , dopytaj w WORD najlepiej
- stareRadio
- Świeżak
przystąpić będziesz mógł.
z tym:
1. że word odesłał twoje papiery do właściwego względem adresu w dowodzie osobistym wydziału komunikacji;
2. papiery będziesz musiał po osiągnięciu właściwego wieku przesłać przez WK do WORD;
3. na 100 % zarządają w WK nowego (aktualnego) zdjęcia oraz aktualnego orzeczenia lekarskiego;
4. (mam nadzieję, ze do tego czasu się unormuje) możesz mieć duży problem przez platformę net-ową z racji tego, ze nie miałeś założonego profilu kursanta w WK.
z tym:
1. że word odesłał twoje papiery do właściwego względem adresu w dowodzie osobistym wydziału komunikacji;
2. papiery będziesz musiał po osiągnięciu właściwego wieku przesłać przez WK do WORD;
3. na 100 % zarządają w WK nowego (aktualnego) zdjęcia oraz aktualnego orzeczenia lekarskiego;
4. (mam nadzieję, ze do tego czasu się unormuje) możesz mieć duży problem przez platformę net-ową z racji tego, ze nie miałeś założonego profilu kursanta w WK.
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość