I Motocykl A2
• Strona 1 z 1
I Motocykl A2
Witam
Mam pytanie. Za pół roku chcę zrobić prawko na A2. I jaki motocykl byście polecili, na ten pierwszy ? Wcześniej jeździłem na Crossie, ale wiem, że to są zapewne dwa różne światy. Warto się rozejrzeć za jakimś używanym, czy raczej celować w te prosto z salonu ?najważniejsze ile zapłacić by nie przepłacić ?
P.S. Jakie marki teraz sÄ… tymi najsolidniejszymi na rynku ?
Pozdro
Mam pytanie. Za pół roku chcę zrobić prawko na A2. I jaki motocykl byście polecili, na ten pierwszy ? Wcześniej jeździłem na Crossie, ale wiem, że to są zapewne dwa różne światy. Warto się rozejrzeć za jakimś używanym, czy raczej celować w te prosto z salonu ?najważniejsze ile zapłacić by nie przepłacić ?
P.S. Jakie marki teraz sÄ… tymi najsolidniejszymi na rynku ?
Pozdro
- dawcio96
- Świeżak
ZRob najpierw PJ, bedziesz mial mozliwosc karniecia sie. Intuicja Ci tez duzo podpowie, a tak, to kupujesz kota w Worku !
- Harakiri 7
- Bywalec
Zanim zrobię te PJ (domyślam się, że to jest skrót od Prawa Jazdy ? ), to chciałbym wiedzieć trochę więcej, pogłębić swoją wiedzę itd itp Jakby ktoś odpowiedział mi na pytania zawarte w pierwszym poście, nie ukrywam, że byłbym bardzo wdzięczny
- dawcio96
- Świeżak
- Harakiri 7
- Bywalec
Poza tym za pół roku będzie styczeń. Nie znam WORDu w którym przeprowadza się egzamin praktyczny w styczniu
-
Darayavahus - Świeżak
Re: I Motocykl A2
dawcio96 napisał(a): Za pół roku
TO zapraszamy ponownie wtedy
Może do tego czasu rozwiążesz tajemnice jak należy pytac o wybór motocykla na tym forum
-
fincher - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości