Mój pierwszy motocykl dla niskiej kobietki.
• Strona 1 z 1
Mój pierwszy motocykl dla niskiej kobietki.
Witajcie. Własnie jestem w trakcie kursu na kat A2, narazie nie zaczęlam jeszcze jazd, chodzę na wykłady, więc nie mialam stycznosci z zadnym powazniejszym motocyklem. Jezdzilam jedynie na chinczyku 110cm.
Nie mogę się jednak doczekać aby zostać posiadaczką jakiejs powaznej maszyny i ciągle rozmyslam który moglby zostac tym pierwszym. Widzę ze duzo osob poleca suzuki gs 500. Te starsze modele sa slabsze (ok 30KM?) i chyba lepiej będzie wybrac ewentualnie jakis starszy niż te ktore mają juz ok 50KM? Czy to nie ma aż takiego znaczenie? Byle nie przekroczyć na początku tych 50koni?
Być moze w ogole nie zastanawiać się nad 500cm, tylko uwagę skupic na jakiejs 250cm?
Obawiam sie ze duzo do mojego wyboru moga miec moje gabaryty ponieważ mam tylko 158cm wzrostu i 50kg.
Prosze o porady i pozdrawiam serdecznie!
Nie mogę się jednak doczekać aby zostać posiadaczką jakiejs powaznej maszyny i ciągle rozmyslam który moglby zostac tym pierwszym. Widzę ze duzo osob poleca suzuki gs 500. Te starsze modele sa slabsze (ok 30KM?) i chyba lepiej będzie wybrac ewentualnie jakis starszy niż te ktore mają juz ok 50KM? Czy to nie ma aż takiego znaczenie? Byle nie przekroczyć na początku tych 50koni?
Być moze w ogole nie zastanawiać się nad 500cm, tylko uwagę skupic na jakiejs 250cm?
Obawiam sie ze duzo do mojego wyboru moga miec moje gabaryty ponieważ mam tylko 158cm wzrostu i 50kg.
Prosze o porady i pozdrawiam serdecznie!

- Juliette
- Świeżak
wiec celuj w 250 i przypominam o ubraniu i kasku 1,5tys 2 minimum. a turystyka za 3k sie nie znajdzie niestety chyba ze 125 to moze moze co bedzie . lepiej zbieraj kase.
http://otomoto.pl/honda-nsr-M3701809.html
http://otomoto.pl/honda-nsr-M3701809.html
- pawel4723
- Świeżak
Generalnie nikt dobrze Ci nie doradzi. Zrob PJ, bedziesz miala mozlisosc pojscia do salonu, zrobienia jazdy probnej na modelach jakie Cie interesuja, a intuicja sama Ci dopomoze.

- Harakiri 7
- Bywalec
Jesli 3 tys na sam motocykl to moze byc Suzuki GN 125 /250 . Ewentualnie Kawasaki EL 250. Ciezko cos innego znalezc rozsadnego w tej cenie. Moze znalazlaby sie jakas starsza honda 250.
A jeszcze jest jeden bardzo fajny motocykl w tej cenie :
Honda Dominator 250 . Ale ciezko znajdowalny
A jeszcze jest jeden bardzo fajny motocykl w tej cenie :
Honda Dominator 250 . Ale ciezko znajdowalny

- kello
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości