Wzrost-160cm a Derbi Senda DRD SM
• Strona 1 z 1
Wzrost-160cm a Derbi Senda DRD SM
Witam,
Chciałbym się zapytać czy jeśli mam 160 cm wzrostu to czy będzie dla mnie większym problemem jazda na Derbi Sedndzie DRD SM 50cc. Interesuje mnie kupno tej "maszyny".
A w razie czego jest w ogóle jakaś opcja żeby obniżyć ciut zawieszenie nie wydając na to fortuny??
Z góry wielkie dzięki
Chciałbym się zapytać czy jeśli mam 160 cm wzrostu to czy będzie dla mnie większym problemem jazda na Derbi Sedndzie DRD SM 50cc. Interesuje mnie kupno tej "maszyny".
A w razie czego jest w ogóle jakaś opcja żeby obniżyć ciut zawieszenie nie wydając na to fortuny??
Z góry wielkie dzięki

Pozdrawiam
Piotrek
Piotrek

- skalusek99
- Świeżak
costam na pewno da sie obnizyć, ale musiałbys sam sie przysiasc. z wtym wzrostem na styk pewnie sie zmiescisz
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
henio12323 napisał(a):costam na pewno da sie obnizyć, ale musiałbys sam sie przysiasc. z wtym wzrostem na styk pewnie sie zmiescisz
Jest właśnie jeden problem że żeby się do niej dosiąść musiałbym jechać specjalnie po to. :/
Na szczęście mam lekkie porównanie do Rometa crs 50cc, bo na niego jestem "idealnego wzrostu"

Pozdrawiam
Piotrek
Piotrek

- skalusek99
- Świeżak
-
Jankes *_* - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości