KXD 608 125cc cieknie z filtra i rurki ssacej...
• Strona 1 z 1
KXD 608 125cc cieknie z filtra i rurki ssacej...
Witam,
Mam problem z crossem 125 marki kxd moto model 608. Dopiero co go kupilem, pojezdzilem 2h i przy wstawianiu do garazu zauwazylem wyciek benzyny z filtra stozkowego oraz rurki zasysajacej powietrze. Nie mam rowniez kraniku doplywu paliwa. Czy to normalne? Czym to moze byc spowodowane i jak to naprawic?
Pozdrawiam.
Mam problem z crossem 125 marki kxd moto model 608. Dopiero co go kupilem, pojezdzilem 2h i przy wstawianiu do garazu zauwazylem wyciek benzyny z filtra stozkowego oraz rurki zasysajacej powietrze. Nie mam rowniez kraniku doplywu paliwa. Czy to normalne? Czym to moze byc spowodowane i jak to naprawic?
Pozdrawiam.
AK-Tel Koszalin - Telefony, nawigacje, akcesoria.
- VatoR
- Świeżak
skoro dopiero kupiłeś, to oddaj na gwarancje.
a bez fotek nic nie poradze, bo to chinczyk a tam wszystko jest możliwe. czasami nie ma fabrycznie kranika - warto wtedy kupic sobie przelotowy
a bez fotek nic nie poradze, bo to chinczyk a tam wszystko jest możliwe. czasami nie ma fabrycznie kranika - warto wtedy kupic sobie przelotowy
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
bo napisałem wrzuc fotki jak to u ciebie wygląda... myslisz że kazdy miał kxd 608 xd żeby ci pomóc ?
dopatrzyłem sie w google o jaki pojazd chodzi, masz źle wyregulowany gaźnik. skoro moto nowe oddałbym na gwarancje do poprawek, a jak nie to baw sie sam, ustawic mozna poziom paliwa w pływaku, i składem sie pobawic
dopatrzyłem sie w google o jaki pojazd chodzi, masz źle wyregulowany gaźnik. skoro moto nowe oddałbym na gwarancje do poprawek, a jak nie to baw sie sam, ustawic mozna poziom paliwa w pływaku, i składem sie pobawic
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości