Kawasaki Ninja 300
• Strona 1 z 1
Kawasaki Ninja 300
Dzien dobry własnie zamierzak kupic swój pierwszy motocykl wybór padł na firme kawasaki jednak mam pewien problem jaki motocykl wybrac mam 180 cm wzrostu ,90 kg wagi i upodobałem sobie Kawasaki Ninja 300 jednak boję sie ze będzie on za mały słyszałem o tym ze motocykle są tak zrobione że mozna je podniesc tylko niewiem o ile chciałbym zeby wielkosciowo wyglądął jak kawasaki zx10 czy jest to wogule wykonalne a mozę odrazu kupic zx10 tylko tyle ze Kawasaki Ninja 300 mógł bym kupic nowa i pielegnowac ją od nowosci a zx10 koszytuje tyle samo tylko ze z 2004 roku bardziej by mi odpowiadałe ta pierwsza opcja więc podpowiedzcie mi czy Kawasaki Ninja 300 mógłbym podniesc tak żeby wyglądała wielkosciowo jak zx10 ?
- nateusz2
- Świeżak
Motocykle są ustawione pod wagę. Jedyna opcja to kit podwyższająca.
Uwierz mi masz dobry wzrost i wagÄ™ pod ten motocykl.
Uwierz mi masz dobry wzrost i wagÄ™ pod ten motocykl.
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
Jak kupisz ZX-10R (2004-2005) na pierwsze moto to bardzo szybko skończysz przygodę z motocyklami
Ninja 300 nie jest taka mała. 250 była mniejsza

Ninja 300 nie jest taka mała. 250 była mniejsza

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
Chciałbym sie również was spytac
bo słyszałem że w opiniach niektórych co jeżdża na tysiakach jeżdzenie motocyklem o mniejszej pojemnosci to obciach a ja niechciał bym sie wstdzic ze jeżde słabszym moto
- nateusz2
- Świeżak
Najlepiej by było jak byś poszedł do salonu i sprawdził czy ci się wygodnie siedzi oraz czy w owiewkach się mieścisz. Będziesz w tedy na pewno wiedział czy nie jesteś na nią za duży.
A mi się wydawało że 250r jest większa od 300r
Black-Ghost napisał(a):Ninja 300 nie jest taka mała. 250 była mniejsza
A mi się wydawało że 250r jest większa od 300r

-
koperta4512 - Świeżak
sorki ale cos mi ucieło
miało brzmiec
Chciałbym poruszyc jeszcze jedna kwestie bo słyszałem że w opiniach niektórych co jeżdża na tysiakach jeżdzenie motocyklem o mniejszej pojemnosci to obciach a ja niechciał bym sie wstdzic ze jeżde słabszym moto
miało brzmiec
Chciałbym poruszyc jeszcze jedna kwestie bo słyszałem że w opiniach niektórych co jeżdża na tysiakach jeżdzenie motocyklem o mniejszej pojemnosci to obciach a ja niechciał bym sie wstdzic ze jeżde słabszym moto
- nateusz2
- Świeżak
Powinni wprowadzić system oceniania postów. Nie dość ,że nie edytujesz to jeszcze głupoty gadasz. Rozumiem, że wolisz być kaleką. Lej na kumpli i ich opinie.
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
Taa.. a prawdziwe zeglarstwo to tylko po oceanie, prawdziwa wspinaczka to tylko bez asekuracji, prawdziwy samochod sportowy tylko ponad 300km.. i co jeszcze?
Najlepsze zegarki to te najszybsze?
Zapytaj sie kumpli, dlaczego nie jezdza ciagnikami Ursus - przeciez one i cztery litry maja, w porywach do siedmiu!
Najlepsze zegarki to te najszybsze?
Zapytaj sie kumpli, dlaczego nie jezdza ciagnikami Ursus - przeciez one i cztery litry maja, w porywach do siedmiu!
-
jasnoksieznik - Stały bywalec
nateusz2 napisał(a):w poblizu nie ma salonu kawy żebym sprawdził
Typ mojej budowy jest taki że niemam długich nóg raczje standardowo a nawet powiedział bym że troszeczke nisko mam krok bo to też chyba ważne
Szkoda trochę ale tak czy siak powinna być dla ciebie OK

nateusz2 napisał(a):Chciałbym poruszyc jeszcze jedna kwestie bo słyszałem że w opiniach niektórych co jeżdża na tysiakach jeżdzenie motocyklem o mniejszej pojemnosci to obciach a ja niechciał bym sie wstdzic ze jeżde słabszym moto
Tym od mniejszego sprzętu zaczniesz, tym lepiej bo więcej się nauczysz. Na pierwszy motocykl Ninja 300 będzie OK (tylko kup sobie od razu crashpady żeby po glebie nie trzeba było pakować parę tysięcy w owiewki), poza tym wyglądem przypomina 636 wiec większość osób nie będzie sądzić że jest to trzysetka. A tamtych to się nie słuchaj lepiej bo dobrze na tym nie wyjdziesz:wink:
Przeczytaj sobie to:
http://www.scigacz.pl/Kupuje,litra,i,ni ... 15158.html
-
koperta4512 - Świeżak
- nateusz2
- Świeżak
Jeszcze raz nie będziesz przestrzegać regulaminu to wyłapiesz od kopa 2 warny. Za brak subordynacji i wypisywanie bzdur. 

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości