Jaki skuter najlepszy do 3700 złotych?
• Strona 1 z 1
Jaki skuter najlepszy do 3700 złotych?
Cześć, od pewnego czasu zastanawiam się nad kupnem skutera. Będzie mi służył głównie do dojazdów do technikum, poza tym jakieś rekreacyjne przejażdżki z kumplami po mieście, czasami za miasto w małą trasę (40-50 km). Chcę, żeby skuter był jak najbardziej żwawy, dawał radę bez blokady około 80-85 km/h, może być więcej.. dla mnie nie ma problemu
Koniecznie 2T. Budżet tak jak w temacie - 3700 złotych maksymalnie. Resztę muszę przeznaczyć jeszcze na zdanie kategorii AM, kask, ubezpieczenie, rejestracje i oczywiście przegląd. Z góry dzięki za pomoc w wyborze, trzymajcie się! =D
Koniecznie 2T. Budżet tak jak w temacie - 3700 złotych maksymalnie. Resztę muszę przeznaczyć jeszcze na zdanie kategorii AM, kask, ubezpieczenie, rejestracje i oczywiście przegląd. Z góry dzięki za pomoc w wyborze, trzymajcie się! =D
- czajkowsky7
- Świeżak
Słyszałeś może o Derbi GP1 lub Peugeot Jetforce? Bardzo fajne i mocne skutery. Derbi według mnie jest najciekawszą propozycją, również przez swoją wyjątkowość. Centralnie umieszczony silnik piaggio, napęd na koło idzie po łańcuchu, rozkład masy 50/50, widelec upside-down, bardzo fajnie targa tył, prowadzeniem wiele nie odbiega od "ścigaczów". Jeżeli któryś z nich ci się spodoba śmiało pisz priv, przybliżę Ci ten temat. 

-
kapixd - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości