Alarm za 109 zł ?
• Strona 1 z 1
Alarm za 109 zł ?
Znalazłem na allegro taki alarm:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=209485430
Czy ktoś go używa? Co o nim sądzicie? Myślę, że cena jest bardzo atrakcyjna , więc myślę o kupnie czegoś takiego.
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=209485430
Czy ktoś go używa? Co o nim sądzicie? Myślę, że cena jest bardzo atrakcyjna , więc myślę o kupnie czegoś takiego.
- Loup
- Świeżak
mam takÄ… samÄ… syrenke w moim alarmie (wprawdzie sam alarm inny - nie stig-a, ale tez z allegro za podobne pieniadze ) i daje rade - tzn. jest glosna.
A Stig-a (inny model) mam zamontowanego w samochodzie i wade ma taką ze nie ma funkcji ostrzegania tylko od razu wyje non-stop. W tym co mam w moto w przypadku aktywacji wpierw ostrzega pięcioma sygnałami i dopiero potem jak czujnik wylapie wstrzas to wyje ciągle i to jest duzo lepsze rozwiazanie, takze upewnijcie sie ze ten motocyklowy stig ma te funkcje.
A Stig-a (inny model) mam zamontowanego w samochodzie i wade ma taką ze nie ma funkcji ostrzegania tylko od razu wyje non-stop. W tym co mam w moto w przypadku aktywacji wpierw ostrzega pięcioma sygnałami i dopiero potem jak czujnik wylapie wstrzas to wyje ciągle i to jest duzo lepsze rozwiazanie, takze upewnijcie sie ze ten motocyklowy stig ma te funkcje.
- zbir
- Świeżak
Pytanie czy taki alarm nie zrobi ci dowcipu i uniruchomi pojazd bez twojej checi? Mialem do czynienia z byle jakim alarmem i faktycznie byl skuteczny na tyle, ze nikt wlacznie z wlascicielem nie mogl odpalic maszyny.
www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
Jaki kupiłem alarm w tej cenie. Ne bawiłem się w podłączanie go do elektryki i startera. Sam alarm jest wodoszczelny, ale raz w czasie deszczu pilot przemókł i alarm mi się odpalił. Zatrzymałem moto wyciągnąłem bezpiecznik i jechałem dalej. Gdyby takie jaja zapodawał by ze starterem gasząc lub uruchamiając moto w czasie jazdy to byłoby ostro.
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Åšcigacz.pl
odapalanie z pilota według mnie jest bez sensu w gaźnikowcach, motocykle zbyt często po postoju potrafią tracić obroty i wtedy takie odpalanie można sobie darować. Pytanie tylko czy nie wystarczy zrobić zwarcia na kierunku żeby go "obezwładnić"
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Mam podobny włącza sie jak ktoś przechodzi 5 metrów obok i wyje jak po**** a odpalania nie podłączyłem bo trzeba i tak ustawiać ssanie potem po trochu zdejmować więc bez sensu a najlepsze jest to że nikt nie wie jak ustawić w nim czułość chociaż podobno się da poza tym jak nie znasz się na elektryce to zapomnji że sam go podłączysz a w serwisie wołają sobie ok 300 zł za tą usługe.
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 87 gości