Sprzedam motocykle w dobrych pieniÄ…dzach. Jaki chcesz?
• Strona 1 z 1
Sprzedam motocykle w dobrych pieniÄ…dzach. Jaki chcesz?
Witajcie!
Mam możliwość sprowadzenia motocykli z indywidualnym zapotrzebowaniem (kto jaki i ile chce) za bardzo dobre pieniądze. Gwarantuję, że dużo taniej niż na aukcjach! Nie są to motocykle z Anglii, ani składaki po wypadkach. Sam jeżdżę, więc komuś trupa nie wcisnę (no chyba, że na takim Ci zależy to takiego też dostaniesz
). Rzecz jasna, wszystko jest w 100% legalne. Poza tym mówisz jaki motocykl Cię interesuje, w jakim stanie chcesz go kupić i taki motocykl za nieduże pieniądze (adekwatne do danego modelu i rocznika) dostajesz. Więcej informacji na priv, maila: firebladerr@vp.pl, ewentualnie pod nr. telefonu 794209693 (na sms też odpowiadam). Lewa! 
Mam możliwość sprowadzenia motocykli z indywidualnym zapotrzebowaniem (kto jaki i ile chce) za bardzo dobre pieniądze. Gwarantuję, że dużo taniej niż na aukcjach! Nie są to motocykle z Anglii, ani składaki po wypadkach. Sam jeżdżę, więc komuś trupa nie wcisnę (no chyba, że na takim Ci zależy to takiego też dostaniesz

- diabel900RR
- Świeżak
Nie ma sprawy
Miałem ostatnio bandita 1250s 2005r. już zarejestrowanego w Polsce z pełnymi kuframi givi i jak dobrze pamiętam miał 18tys przebiegu. Poszedł za niecałe 8k. Nie za każdym razem da się znaleźć moto z takim przebiciem jeżeli chodzi o ceny na necie, ale dość często
Bandzior był w super stanie. Sam bym go sobie zostawił, ale wolę sporty. Poza tym teraz odkładam kasę i nie planuję przesiadki
Będę miał w następnym tygodniu cennik najczęściej pytanych motocykli. Więc jak komuś coś trzeba to pisać, albo pod tematem, albo mail, ewentualnie telefon

Miałem ostatnio bandita 1250s 2005r. już zarejestrowanego w Polsce z pełnymi kuframi givi i jak dobrze pamiętam miał 18tys przebiegu. Poszedł za niecałe 8k. Nie za każdym razem da się znaleźć moto z takim przebiciem jeżeli chodzi o ceny na necie, ale dość często

Będę miał w następnym tygodniu cennik najczęściej pytanych motocykli. Więc jak komuś coś trzeba to pisać, albo pod tematem, albo mail, ewentualnie telefon

- diabel900RR
- Świeżak
diabel900RR napisał(a):Nie ma sprawy
Miałem ostatnio bandita 1250s 2005r. już zarejestrowanego w Polsce z pełnymi kuframi givi i jak dobrze pamiętam miał 18tys przebiegu. Poszedł za niecałe 8k.
Aha, uważaj bo uwierzę. Chyba, ze klientowi nie zależało na dobrym stanie technicznym i wizualnym, wtedy zrozumiem.
- unearth
- Świeżak
- diabel900RR
- Świeżak
To ja poprosze ZX9 w nowej budzie, stan bdb w cenie ok 6 kola. Moze byc tez 929 w podobnej kasie, tudziez Gix K1 w litrze lub 3/4, ewentualnie duzy Bandzior lub Fazer w wersji S. W przypadku na prawde ciekawej oferty jestem w stanie podniesc budzet do 8 kola.
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
oj widze panowie szydera...
autor: następnym razem porób trochę fotek tych maszyn wraz z wszelkimi zadrapaniami, akcesoriami i nieoryginalnymi częściami / malowidła, myślę że wtedy dopiero można brać na poważnie moto z tak niską ceną
pozdro
autor: następnym razem porób trochę fotek tych maszyn wraz z wszelkimi zadrapaniami, akcesoriami i nieoryginalnymi częściami / malowidła, myślę że wtedy dopiero można brać na poważnie moto z tak niską ceną
pozdro
-
Losero - Świeżak
To ja poproszę Aprilię RS 125 od rocznika 2006 w górę
Ostatnie 2 bez przeróbek zeszły, cała reszta to złom, więc ja poproszę zadbaną apcię
Pozdrawiam xd

KupiÄ™ ApriliÄ™ RS125 '06+
-
Jankes *_* - Świeżak
A w cenie zawarte jest szukanie sprzęta na ulicy i wrzucanie na busa, czy trzeba pomagać?
Ludzie, myślicie, że ktoś wam sprzeda motocykl za połowę ceny, bo ma taki kaprys? Albo to będzie ulep albo z lewego źródła i tyle.
Ludzie, myślicie, że ktoś wam sprzeda motocykl za połowę ceny, bo ma taki kaprys? Albo to będzie ulep albo z lewego źródła i tyle.
<a href="http://tiny.pl/hv4l3">RADIOACTIVE</a>
- bober3
- Świeżak
Wybaczcie, że nie było mnie tu, ale niestety miałem operację i nie miałem dostępu do neta. To nie lewizna, to po prostu sprzęty z aukcji komorniczych. Niestety teraz nie mam jak po to jeździć, bo póki co nie jestem na tyle sprawny, żeby to wszystko ogarnąć. Tak dla zaspokojenia ciekawości, nie był to wypadek motocyklowy 

- diabel900RR
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle, skutery, quady - dodaj też ogłoszenie na gielda.scigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość