[Aktualności] Lotus zbuduje 200 konny motocykl
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Lotus zbuduje 200 konny motocykl
Dyskusja na temat: Lotus zbuduje 200 konny motocykl
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Lotus zbuduje 200 konny motocykl
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Lotus zbuduje 200 konny motocykl
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Czyli kolejny sprzet do lansu...
Juz sie nabralem ze Lotus zaczyna budowanie motocykli na wieksza skale...<br><hr>R@F
Juz sie nabralem ze Lotus zaczyna budowanie motocykli na wieksza skale...<br><hr>R@F
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Komentatorzy napisał(a):Czyli kolejny sprzet do lansu...
Dlaczego do lansu ? To, ze Ciebie niestac na jego zakup, nie znaczy, ze niestac innych ktorzy moze stworza wlasny Cup.

- Harakiri 7
- Bywalec
Po co kupować super drogi 200KM sprzęt od Lotusa skoro można kupić zdecydowanie taniej BMW S1000RR które też ma 200KM i jest naszpikowane elektroniką po uszy. <br><hr>Ja wiem
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Już teraz czuję w moczu, że ten motocykl będzie kolejnym gejowsko wystylizowanym wehikułem napędzanym na uśmiechy afrykańskich dzieci i lewitującym 15 cm nad ziemią, w pojeździe pojawi się także przezroczysta rama wykonana z łez krokodyla i sterowanie za pomocą ruchów zwieracza odbytniczego. W świecie samochodów prawdziwym mistrzem w pokazywaniu takiego chłamu jest Peugeot, który jak wiemy produkuje radykalnie gówniane wozy i żeby wyleczyć zszargane ego pokazują pedalskie szkice pseudo-batmobili w nadziei że ktoś pomyśli że Peugeot to fajna marka. Żałosne.<br><hr>Kał
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości