Cross/Enduro na 160 cm ktm sx 125?
• Strona 1 z 1
Cross/Enduro na 160 cm ktm sx 125?
Siemanko. (To mój pierwszy post na tym forum i nie wiem czy pisze to w dobrej kategorii)
Mam pytanko zwiÄ…zane z zakupem crossa/enduro.
Chodzi mi o to że mam 15 lat , 160 cm wzrostu i waga ok. 55kg.
Szukam crossa/enduro żeby był w miarę mały a najlepiej wysokościowo taki jak Loncin 125 mam tą chińską zabawkę ale interesuje mnie jakiś lepszy motorek chłodzony cieczą bo mam zamiar dużo jeździć w terenie. Miałem też juz kilka motocykli i quady, na pewno poradzę sobie z większością pojemności byle by motocykl był niski ;D
Czytałem ostatnio trochę na temat KTM sx 125 z 2004r. Na scigacz.pl są dane techniczne i interesuje mnie jedna rubryka "Dostępna wysokość siedzenia 675m to znaczy że można go tak obniżyć? Proszę jeszcze o podanie kilku marek crossów lub enduro niskich , chłodzonych cieczą i najlepiej do 5500tys (używki) . Dzięki z góry.
Mam pytanko zwiÄ…zane z zakupem crossa/enduro.
Chodzi mi o to że mam 15 lat , 160 cm wzrostu i waga ok. 55kg.
Szukam crossa/enduro żeby był w miarę mały a najlepiej wysokościowo taki jak Loncin 125 mam tą chińską zabawkę ale interesuje mnie jakiś lepszy motorek chłodzony cieczą bo mam zamiar dużo jeździć w terenie. Miałem też juz kilka motocykli i quady, na pewno poradzę sobie z większością pojemności byle by motocykl był niski ;D
Czytałem ostatnio trochę na temat KTM sx 125 z 2004r. Na scigacz.pl są dane techniczne i interesuje mnie jedna rubryka "Dostępna wysokość siedzenia 675m to znaczy że można go tak obniżyć? Proszę jeszcze o podanie kilku marek crossów lub enduro niskich , chłodzonych cieczą i najlepiej do 5500tys (używki) . Dzięki z góry.
- dydek98
- Świeżak
crossówki mozna obnizyc... ale loncin jest duuuzo nizszy. SX 125 bedzie zdecydowanie za wysoki. do 5 tysiecy kupisz fajna crossówke ale musisz liczyc sie z kosztownym utrzymaniem ( 1-2 tys rocznie przynajmniej ) i jak cross to jakas 85tka na małych kołach bedzie odpowiednia i do wzrostu i mocowo. jak chcesz cos tanszego w utrzymaniu yamaha DT 50 - i zrobic tuning silnika za powiedzmy 1500 zł i masz fajne enduro, sporo tansze w eksploatacji późniejszej.
jezeli chodzi o crossówki - to obojetne co to bedzie, czy ktm czy yamaha czy suzuki, wszystkie moto sa podobne. liczy sie bardziej stan techniczny. z enduro to też yamaha DT, derbi senda itp itd mase jest tych bzików
jezeli chodzi o crossówki - to obojetne co to bedzie, czy ktm czy yamaha czy suzuki, wszystkie moto sa podobne. liczy sie bardziej stan techniczny. z enduro to też yamaha DT, derbi senda itp itd mase jest tych bzików
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
czy bedzie dobry tego nie wiem, musisz najlepiej sie do takiego dosiaść i samemu ocenic czy dasz rade
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości