GSX-R 600 K8 Wrocław?
• Strona 1 z 1
GSX-R 600 K8 Wrocław?
Witam.
Czy ktoś zna tę ofertę, był oglądać ten motocykl?
http://allegro.pl/suzuki-gsxr-600-k8-yoshimura-karbonowe-oslony-i3322539641.html (otwórz link)
Sprzedający bardzo konkretny, przesłał mi zdjęcie po lekkim szlifie, godzi się na wizytę i sprawdzenie motocykla w ASO Suzuki.
Cena bardzo atrakcyjna, aż zbyt atrakcyjna...
Motocykl jest z Wrocławia, mam do niego kilka km ale wolę spytać bo może ktoś już oglądał tę maszynę i np. zaoszczędzi mi zachodu sprawdzania go na własną rękę jeszcze raz.
Dzięki
Czy ktoś zna tę ofertę, był oglądać ten motocykl?
http://allegro.pl/suzuki-gsxr-600-k8-yoshimura-karbonowe-oslony-i3322539641.html (otwórz link)
Sprzedający bardzo konkretny, przesłał mi zdjęcie po lekkim szlifie, godzi się na wizytę i sprawdzenie motocykla w ASO Suzuki.
Cena bardzo atrakcyjna, aż zbyt atrakcyjna...
Motocykl jest z Wrocławia, mam do niego kilka km ale wolę spytać bo może ktoś już oglądał tę maszynę i np. zaoszczędzi mi zachodu sprawdzania go na własną rękę jeszcze raz.
Dzięki
-
RSSSS - Bywalec
Może się komuś info przyda!
Sprawdziłem tego GSXRa w ASO Suzuki z podpięciem pod kompa włącznie, stan motocykla zgodny z opisem, poza lekkim szlifem raczej żadnych innych przygód nie było.
Gdyby ktoś był zainteresowany to za tę cenę chyba warto.
Mi w ostatniej chwili wpadła R6 2009 rok z przebiegiem 900km w stanie salonowym, więc nie mogłem się zdecydować na tego GSXRa.
Gdyby nie ta R6 to kupiłbym ten motocykl.
Sprzedawca bardzo w porzÄ…dku!
Sprawdziłem tego GSXRa w ASO Suzuki z podpięciem pod kompa włącznie, stan motocykla zgodny z opisem, poza lekkim szlifem raczej żadnych innych przygód nie było.
Gdyby ktoś był zainteresowany to za tę cenę chyba warto.
Mi w ostatniej chwili wpadła R6 2009 rok z przebiegiem 900km w stanie salonowym, więc nie mogłem się zdecydować na tego GSXRa.
Gdyby nie ta R6 to kupiłbym ten motocykl.
Sprzedawca bardzo w porzÄ…dku!
BMW S1000RR
-
RSSSS - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości