Zobacz wÄ…tek - Gruba sprawa... ;-)
NAS Analytics TAG

Gruba sprawa... ;-)

O wszystkim
_________

Postprzez Majkel_007 » 6/7/2007, 10:50

SpeedyG napisał(a):Czyli masz skuter a doradzasz jak użytkować motocykl...fajnie
A tata pewnie naprawia żuki i w międzyczasie ustawia kąty rozrządów w R1kach i RRkach.

weź sie facet ***!!!!!!!!!!!!! nie wiesz to nie mów!!!!

Proszę nie używać wulgaryzmów.
Gelo007
R.A.M.O.N.E.S - We`re a Happy Family | www.ulicznik.net - najlepsze internetowe radio z muzykÄ… punk`owÄ… !!!
Majkel_007
Świeżak

Postprzez mar111cin » 6/7/2007, 10:57

Majkel_007 napisał(a): nie wiesz to nie mów!!!!

i bardzo dobrze powiedziałeś, nie wiesz to nie mów. Jak czymś nie jeździłeś to tego nie polecaj (jeździć, to więcej niż dwa kółka dookoła piaskownicy bo kumpel mi dał, to przynajmniej z pare tys km)

Jak czegoś nie miałeś to nie mów że się coś psuje.
Szkoda że nigdzie nie przeczytałeś o pękających ramach dopiero by było ciekawe, wyszłoby że kawasaki to kulka złomu...

Acha i tak odnośnie jeszcze innych Twoich postów brawo za polecanie zamiast skuterka gs500:D to było naprawde nawet logiczne. W końcu jak ktoś chce kupić skuterka to taki gs to prawie jak skuter :lol:
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R :(, jest V-Strom 650 AK8 :)
mar111cin
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Bene » 6/7/2007, 11:22

Dzieki Panowie za wszystkie odpowiedzi i pomoc :-)

Ogladalem sobie wczoraj Fazera, Bandita i SV650S i przyznam szczerze, ze wizualnie najbardziej przypadl mi do gustu Bandit, ale siedzialo sie najwygodniej na Fazerce... :-)

Napewno nie bede kupowal nowki sztuki, bedzie to motorek uzywany tak do 5-6 lat gora.

Jak by sie ktos jeszcze z Wawy znalaz, kto moze pomoc przy imporcie lub ewentulanie przy kupnie z Polski motorka to bylbym wdzieczny jak by napisal. Nie chce wtopic paru zlotych na walonym sprzecie...

Jeszcze raz dziski za rady. Pozdro, Bene.
Bene
Świeżak

Postprzez caveman » 6/7/2007, 14:16

Hej ja mam podobna sytuacje jak Ty z motorem prawie wszytsko sie zgadza bez doswiadczenia, prawo kat B jest ale na 1 motor wole wziasc gs 500 jakos czuje respekt przed motorami i wczensiej planowalem bandita 600n ale wiele propozycji jest polecajacych wlasnie ten motocykl na sowj 1 moto wiec podziwam Cie ze rzucasz sie na dosc gleboka wode.

pozdrawiam michal
"lepiej być kimś 1 dzień niż nikim przez całe życie"
caveman
Świeżak

Postprzez spazz » 6/7/2007, 14:45

eee tam. bier bandita jak masz kase a nie baw sie w gs
spazz
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez szczygiw » 6/7/2007, 15:30

Tez uwazam ze Bandzior lepszy na 1 moto jesli masz kase, ale jesli uwazasz ze to za duzo, to moze sprobuj pojezdzic na jakims bandziorze i na GS i wtedy podejmiesz decyzje...
Obrazek
szczygiw
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez icid » 23/8/2007, 19:56

Nie wiem czy sześćsetka to taki super pomysł na pierwsze moto ja zaczynałem od rometa potem była mz 250 potem jawa 350 potem honda vtr 250 a jako piąta kawa zzr 600 i miałem spore problemy żeby nad nią zapanować i pare razy prawie skończyło by sie bardzo źle. Aha majkel znajomy pytał czy twój tata nie dorobił by zaworów do ursusa na tokarce a ja mam dla niego taki extra bonus pralke wirnikową do naprawy bo słyszałem że pralki też śmiga. A no i jeszcze moje kawasaki 1992 rok narazie skrzynia działa ale powiedz tacie że jak przestanie to napewno zgłosze sie właśnie do niego.
icid
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Cezarjusz » 23/8/2007, 20:30

Co wy tu piszecie ;/ mozna zaczynac na moto o pojemnosci 600 czy 1000 czy 1300.Nie mowie ze kazdy ma jezdzic na kawasaki np 1400,ale czy to dobry pomysl brac 500 i po 1 sezonie miecproblem ze sprzedaniem ??Lepiej wziasc cos wiekszego i powoli poznawac motocykl.Icid to ja nie wiem jak ty jezdziles na tych motocyklach ze z 600 miales takie problemy.
Zdrowka
<zx12r> / <Suzuki dr 650>

"Moja ulica murem podzielona
Åšwieci neonami prawa strona
Lewa strona cała wygaszona
Zza zasłony obserwuję obie strony "
Cezarjusz
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez SzpiceR » 23/8/2007, 21:42

wogole kurwa przestancie tematy odgrzebywac jakies posrane gadki...
ten co sobie nie żałuje
SzpiceR
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez icid » 25/8/2007, 12:13

icid napisał(a):Nie wiem czy sześćsetka to taki super pomysł na pierwsze moto ja zaczynałem od rometa potem była mz 250 potem jawa 350 potem honda vtr 250 a jako piąta kawa zzr 600 i miałem spore problemy żeby nad nią zapanować i pare razy prawie skończyło by sie bardzo źle. Aha majkel znajomy pytał czy twój tata nie dorobił by zaworów do ursusa na tokarce a ja mam dla niego taki extra bonus pralke wirnikową do naprawy bo słyszałem że pralki też śmiga. A no i jeszcze moje kawasaki 1992 rok narazie skrzynia działa ale powiedz tacie że jak przestanie to napewno zgłosze sie właśnie do niego.
Jak sie wprawiać to na ostro na początku był problem bo z przyzwyczajenia nie patrzyłem na liczniki a 600 rozpędzała sie troche szybciej niż 250 a jak już spojrzałem to sie okazywało że mam np 180 i bardzo krótką droge do chamowania :) Ale jakoś zawsze fartem sie udawało za to tylna opona skończyła kariere po 2 tys km.
icid
VIP Åšcigacz.pl

Poprzednia strona

Powrót do Hydepark

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 43 gości

na górê