Guma pytanie
• Strona 1 z 1
Guma pytanie
Witam
Jak myslicie czy to że umiem jezdzić na rowerze na jednym kole (potrafie przejechac nawet 200M jak mam dobrą forme) czy to możę mi pomódz przy jezdzie na gumie na motorze:?:?:?:
pozdro all
Jak myslicie czy to że umiem jezdzić na rowerze na jednym kole (potrafie przejechac nawet 200M jak mam dobrą forme) czy to możę mi pomódz przy jezdzie na gumie na motorze:?:?:?:
pozdro all

- cZ3sKi
- Świeżak
heh... mam ten sam problem:D ja potrafie jezdzic az mi rece nie puszcza kierownicy... kilometr mysle ze max... zalezy tez od wichru... ale co do moto to nie wiem... wydaje mi sie ze moze byc latwiej znalesc kąt w ktorym moto jest w "rownowadze" ze nie polecimy na plecki ale ze nie bedziemy piłowac silnika trzymajac przednie kolo 20cm nad szosą... ale to teoria... no a pozatym dochodzi obsługa całego sprzętku;) inne odruchy...
pozdro!
pozdro!
lubie sobie zjechać z gixera^^.
-
motoman - VIP Åšcigacz.pl
Nooo motoman niezle kilometr, respect ale powiedz czy krecisz korbą czy bez krecenia bo ja jade krece korbą +równowaga+ operowanie hamulcem i przerzutkami. A jak mam dobrą forme to nawet zakręt sie udaje pokonać
Ty też tak jezdzisz??
A ja myslałem że jestem dobry ale "kiełametra" jszcze nieprzejechałem na gumie i daleko do tego ;p

A ja myslałem że jestem dobry ale "kiełametra" jszcze nieprzejechałem na gumie i daleko do tego ;p
- cZ3sKi
- Świeżak
no ja mam single speeda wiec o przerzutkach moge pomarzyc:D ... no wiadomo kręcenie korbą (na siedząco rzecz jasna:P)+ uzywanie hamulca... a bez krecenia korbą to manual:P ale to gorzej...
no a czasem jest sytuacja gdzie siedze sobie na siodle jadac na gumie i nie pedałuje... ale to pare metrów... a tak to zawsze pedałowanko;)...
a co do skrecania... to skrecasz kierownice w strone przeciwna niz chcesz skrecic... wychylasz sie i robisz circles:D
pozdro!

a co do skrecania... to skrecasz kierownice w strone przeciwna niz chcesz skrecic... wychylasz sie i robisz circles:D
pozdro!
-
"Czy myślicie że jeżeli umiem jeździć na tylnim kole na rowerze to łatwiej bedzie mi sie nauczyć gumowania na moto" - czy to jest nie związane z motocyklami? umiesz czytac?
-
i o taka odpowiedz chodzi, a nie o bzdurne pierd****ie jaki jest temat...
grunt ze wiekszosc FMXowców uczy sie najpierw trików na rowerze a pozniej robią to na moto... ale spoko krzyz na droge
grunt ze wiekszosc FMXowców uczy sie najpierw trików na rowerze a pozniej robią to na moto... ale spoko krzyz na droge
-
motoman napisał(a):i o taka odpowiedz chodzi, a nie o bzdurne pierd****ie jaki jest temat...
I w tym momemcie brakuje mi moderatora. Kultura wypowiedzi to sprawa priorytetowa. Prosze o zrobienie coÅ› z tym
-
hefron - VIP Åšcigacz.pl
grunt ze wiekszosc FMXowców uczy sie najpierw trików na rowerze a pozniej robią to na moto...
Kto? FMX-em się interesuje od co najmniej roku, ale jakoś nie widziałem, żeby taki Pastrana, czy Adams najpierw robili backflipa na rowerze, a później namoto. Nie pisz takich bajek bo to nie miejsce

-
Bunny - VIP Åšcigacz.pl
i tu się Bunny mylisz..miałem nawet kiedyś taki materiał jak Pastrana szykował się technicznie do backflipa i najpierw godzinami naparzał na takie nadmuchanej wersji BMXa, potem na takim malusim krosie a dopiero na koniec opracowywał to na normalnym motorku...a tak na marginesie na tym dużym BMXie wykrecił raz double backflipa!!:O
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości