Może by tak MISTER scigacz.pl roku 2007?
a propos nie odzywania sie
panowie,luz,
raz ze jak ktos wspomnial mialy byc fotki to sa fotki a nie zyciorys i rozkmninianie wzdluz i wszerz o pierdolach.w koncu mistera i miss nie wybiera sie wedle elokwencji i ilosci poostow:)
a nie odzywalem sie dlatego ze czynie cuda zeby uzbierac brakujace 4 tys na nowy motor do piatku.jakby ktos byl sklonny pozyczyc to bardzo bede mu wdzieczny.mowie tu powaznie.umowa albo nawet fure moge w zabezpieczeniu swoja dac na pare miesiecy.chce wziac 4tys na jakeis pol roku.i nie mowcie rodzice,babcia,banki bo to juz wszystko oblatalem i niestety.nie mam umowy o prace i kredytu nie bedzie (choc zarobki ssa:)
pozdro
raz ze jak ktos wspomnial mialy byc fotki to sa fotki a nie zyciorys i rozkmninianie wzdluz i wszerz o pierdolach.w koncu mistera i miss nie wybiera sie wedle elokwencji i ilosci poostow:)
a nie odzywalem sie dlatego ze czynie cuda zeby uzbierac brakujace 4 tys na nowy motor do piatku.jakby ktos byl sklonny pozyczyc to bardzo bede mu wdzieczny.mowie tu powaznie.umowa albo nawet fure moge w zabezpieczeniu swoja dac na pare miesiecy.chce wziac 4tys na jakeis pol roku.i nie mowcie rodzice,babcia,banki bo to juz wszystko oblatalem i niestety.nie mam umowy o prace i kredytu nie bedzie (choc zarobki ssa:)
pozdro
"Burn rubber not your soul"
- Kubix
- Świeżak
-
turboponczek - MEGA TROLL
Re: a propos nie odzywania sie
Kubix napisał(a):choc zarobki ssa:)
ssÄ… zarobki ??
hmmm fajnie chociaz ??
spazz napisał(a):kupie genitalia w rozsadnych rozmiarach
uuu to nie u mnie ja mam "lekko" ponad rozsadny rozmiar

dawac foty nie gadac - dawno sie nie smialismy

- Ziolo
- Świeżak
Kubix napisał(a):kaja co w tym jest smiesznego,w proszeniu innych ludzi o pomoc? wytlumacz mi.
w proszeniu o pomoc nic, ale wywalenie na forum publicznym do obcych ludzi, żeby ktoś Ci pożyczył 4 tys. jest śmieszne.
Co by nie było trzymam kciuki żeby ktoś Ci pożyczył tą kasę, na mnie nie licz. Nie mam

-
Kaja - VIP Åšcigacz.pl
-
turboponczek - MEGA TROLL
-
OUTLAW. - Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości