YAMAHA SZR 660
• Strona 1 z 1
YAMAHA SZR 660
Witam wszystkich mam pytanie czy jak kupie yamahe szr 660 to bede mogl jezdzic nim z PJ A2 ? dziekuje za odpowiedz
- KAMIL316
- Świeżak
- MarlboroSoft
- Świeżak
a co do stosunko mocy do wagi ? ja obliczalem i mi wyszlo 0,19 ale nie wiem czy dobrze jakby ktos mogl to policzyc :/ plis
Może ktos mi powiedziec ? i jeszcze jedno pytanie czy mase pojazdu mozna zmienic w dowodzie ?
Dlaczego nie przeczytałeś regulaminu przed zalogowaniem? "Opcja Edytuj" Zrób to niezwłocznie. Dziś pierwszy lizak.
Black-Ghost
Może ktos mi powiedziec ? i jeszcze jedno pytanie czy mase pojazdu mozna zmienic w dowodzie ?
Dlaczego nie przeczytałeś regulaminu przed zalogowaniem? "Opcja Edytuj" Zrób to niezwłocznie. Dziś pierwszy lizak.
Black-Ghost
- KAMIL316
- Świeżak
Za brak edycji zaraz dostaniesz pewnie lizaka (cierpliwości następnym raziem). I wcale nie trzeba niczego liczyć, ścigacz.pl podaje Ci te informacje od ręki.
http://www.scigacz.pl/Yamaha,SZR,660,model,1998,dane,techniczne,13170,im.html (otwórz link)
Stosunek mocy do masy przekracza 0.2 HP/kg więc moto nie mieści się pod A2, jest zbyt lekki, wyjścia są dwa, albo go dławić, albo (nie mam pojęcia w jaki sposób) dociążyć i w obu przypadkach zmienić dane w dowodzie.
http://www.scigacz.pl/Yamaha,SZR,660,model,1998,dane,techniczne,13170,im.html (otwórz link)
Stosunek mocy do masy przekracza 0.2 HP/kg więc moto nie mieści się pod A2, jest zbyt lekki, wyjścia są dwa, albo go dławić, albo (nie mam pojęcia w jaki sposób) dociążyć i w obu przypadkach zmienić dane w dowodzie.
Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
Daj sobie spokój z zmienianiem masy pojazdu bo byś musiał dołożyć ponad 80kg(nierealne)
Tylko zdławienie do 23KW(max)
Tylko zdławienie do 23KW(max)
- dudzikgdynia
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość