Yamaha Aerox Blokady
• Strona 1 z 1
Yamaha Aerox Blokady
Witajcie,
Kilka dni temu stałem się posiadaczem aeroxa z 2008r. Problem tkwi w tym, że rox śmiga tylko 60-65km/h. Można wnioskować, że jest zablokowany. Moje pytanie jest skierowane gdzie znajdują się blokady(w wariatorze już nie ma) w tym skuterze i ile będzie jechał po ściągniętych blokadach?
Pozdrawiam
Kilka dni temu stałem się posiadaczem aeroxa z 2008r. Problem tkwi w tym, że rox śmiga tylko 60-65km/h. Można wnioskować, że jest zablokowany. Moje pytanie jest skierowane gdzie znajdują się blokady(w wariatorze już nie ma) w tym skuterze i ile będzie jechał po ściągniętych blokadach?
Pozdrawiam
- TheRox
- Świeżak
Po ściągnięciu seryjnych blokad z:
1.Moduł
2.Gaźnik - trzeba kupić większą dyszę
3.Filtr powietrza
4.Wariator (na pewno nie masz?)
5.Tłumik - to cała blokada
6.Kruciec ssący na rurce przed tłumikiem
7.Uszczelki, rolki, paski, dzwony, sprzęgło itp. byś musiał kupić sportowe
Po zdjęciu tych blokad, od punktu 1-6 twój ROX powinien wyciągnąć te 85km/h a jakbyś miał fundusze na punkt "7" noo
to w tym skuterze nawet i do 120-130 doszło jakbyś ładnie powymieniał i wyregulował... zresztą dam ci filmik jak taki ROXIK spokojnie na prostej popyla 160km/h
ale z tym łączą sie twoje fundusze.
Moje fundusze w piaggio zip 50cc 4t doszly do 2000zł ;p postarałem sie i teraz spokojnie daje rade 115km/h
żeby mieć te 160 to byś musiał z 5000tys. dać heh ja tyle nie mam ale są bogacze ;p
a o to obiecany link: http://www.youtube.com/watch?v=mrrLbcOF1wI
1.Moduł
2.Gaźnik - trzeba kupić większą dyszę
3.Filtr powietrza
4.Wariator (na pewno nie masz?)
5.Tłumik - to cała blokada
6.Kruciec ssący na rurce przed tłumikiem
7.Uszczelki, rolki, paski, dzwony, sprzęgło itp. byś musiał kupić sportowe
Po zdjęciu tych blokad, od punktu 1-6 twój ROX powinien wyciągnąć te 85km/h a jakbyś miał fundusze na punkt "7" noo

Moje fundusze w piaggio zip 50cc 4t doszly do 2000zł ;p postarałem sie i teraz spokojnie daje rade 115km/h

a o to obiecany link: http://www.youtube.com/watch?v=mrrLbcOF1wI
Pozdrówko | Mular ;x | www.jacekmeble.com.pl
-
mular123 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości