motocykl do 6000zl
• Strona 1 z 1
motocykl do 6000zl
Witam. od dłuższego czasu zastanawiam sie nad kupnem motoru i prosił bym o jakies rady;)
Motor miał by być raczej do użytku codziennego.
Enduro, cross i scigacz odpadaja, ale jakiś naked. W oko wpadło mi kawasaki er 5. Czy to byłby dobry wybór?
Mam 180 cm wzrostu, 95 kg.
Motor miał by być raczej do użytku codziennego.
Enduro, cross i scigacz odpadaja, ale jakiś naked. W oko wpadło mi kawasaki er 5. Czy to byłby dobry wybór?
Mam 180 cm wzrostu, 95 kg.
- krzysiek199001
- Świeżak
-
Starski - Świeżak
Krzysiek 199001 na pytanie które zadałeś padała już wielokrotnie odpowiedz na łamach tego forum. Smutne jest to że po raz n-ty ludzie muszą odpowiadać na to samo pytanie. Polecam wysilić się trochę i przewertować forum, to nie boli.
Masz złotą 3(motocykle polecana na początek):
GS 500
ER 5
XJ 600
GPZ 500 również // boshi
Spokojnie powinieneś się zmieścić w swoim limicie odnoście pieniędzy na motocykl. Jeżeli myślisz że to już koniec wydatków to grubo się mylisz. Po pierwsze musisz mieć ubranie na motocykl(kask, kurtka, spodnie, rękawiczki i buty) jeśli chcesz nim wracać do domu. Musisz zarejestrować, opłacić i ubezpieczyć motocykl. W tym limicie ciężko będzie trafić sprzęt w który nic nie będziesz musiał włożyć. Serwis motocykli nie jest tani, nawet jeśli masz żyłkę majsterkowicza to same części nie należą do najtańszych.
Masz złotą 3(motocykle polecana na początek):

GPZ 500 również // boshi
Spokojnie powinieneś się zmieścić w swoim limicie odnoście pieniędzy na motocykl. Jeżeli myślisz że to już koniec wydatków to grubo się mylisz. Po pierwsze musisz mieć ubranie na motocykl(kask, kurtka, spodnie, rękawiczki i buty) jeśli chcesz nim wracać do domu. Musisz zarejestrować, opłacić i ubezpieczyć motocykl. W tym limicie ciężko będzie trafić sprzęt w który nic nie będziesz musiał włożyć. Serwis motocykli nie jest tani, nawet jeśli masz żyłkę majsterkowicza to same części nie należą do najtańszych.
- Ubik00
- Świeżak
Starski napisał(a):http://forum.scigacz.pl/viewtopic.php?t=49590
brak słów
Fakt

Co do tematu.
Poprzedni sezon śmigałem na ER-5, prowadzi się na prawdę świetnie, chociaż zawieszenie raczej zmierza ku komfortowi i nie trzeba się wiele wysilać, żeby doprowadzić je do kresu możliwości

Ogólnie jeżeli jeździsz samemu, to ER-5 jest na prawdę fajny, ja niestety zaraziłem swoją lepszą połówkę i na razie muszę sobie odpuścić sporty bo pewnie sporo będę śmigał z plecaczkiem, tak więc właśnie zamiast planowanego ZX-6R szukam czegoś pokroju CBF600S

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
viewtopic.php?t=49590 czytalem. Tak wiem ze jeszcze musze miec kask itp. Mi chodzi o sam motor w tej chwili także odpowiedź Glenroy mi bardzo pomogła. Nad GS 500 tez myślalem ale jakoś mi sie zabardzo nie podoba a GPZ 500 wogóle.
- krzysiek199001
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A