Jazda motocyklem na karcie motorowerowej po 19 stycznia 2013
• Strona 1 z 1
Jazda motocyklem na karcie motorowerowej po 19 stycznia 2013
Siemano
Jestem tu nowy więc nie wiem czy w dobrym miejscu daję temat jak w złym to przepraszam, ale jest on dla mnie naprawdę ważny !
Więc jeśli posiadam kartę motorowerową to za jazdę normalnym motocyklem przy kontroli należy mi się mandat wysokości 300 zł, a nie 500 zł tak ? ( 300 zł ponieważ posiadam jakiekolwiek uprawnienia do prowadzenia pojazdu)
ukończyłem 18 lat przed 19 stycznia, więc nie muszę wymieniać ich na prawo jazdy AM.

Jestem tu nowy więc nie wiem czy w dobrym miejscu daję temat jak w złym to przepraszam, ale jest on dla mnie naprawdę ważny !
Więc jeśli posiadam kartę motorowerową to za jazdę normalnym motocyklem przy kontroli należy mi się mandat wysokości 300 zł, a nie 500 zł tak ? ( 300 zł ponieważ posiadam jakiekolwiek uprawnienia do prowadzenia pojazdu)
ukończyłem 18 lat przed 19 stycznia, więc nie muszę wymieniać ich na prawo jazdy AM.
- dynia950
- Świeżak
Jak cie złapią to powieszą na szubienicy i będziesz dyndał tak z tydzień aż wybijesz sobie z głowy takie głupie pomysły. Po drugie od takich pytań jest dział "Prawo". 

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
karta motorowerowa nic nie daje w tym przypadku.
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości