rama zx6r a rama zx7r z 1997 roku, jest roznica?
• Strona 1 z 1
rama zx6r a rama zx7r z 1997 roku, jest roznica?
Witam,mialem dzwona z Oplem Vectra bo kobiecina mnie NIE WIDZIALA !!!
Polamala sie nozka ale i rama w mojej Kawie ZX600R i poszukuje drugiej,jest sporo ale do ZX700R albo ZX750R.Chcialbym taka kupic ale nie wiem czy beda pasowac moje czesci od rozbitka.No i jak mam zrobic z numerami,czy wystarczy faktora zachodnia na rame albo umowa,jak zmienic numer VIN w dowodzie.Pomozcie bo jestem uziemiony,za miesiac zdejme gips i chce miec czym latac.Jak ktos wie to piszcie.
Polamala sie nozka ale i rama w mojej Kawie ZX600R i poszukuje drugiej,jest sporo ale do ZX700R albo ZX750R.Chcialbym taka kupic ale nie wiem czy beda pasowac moje czesci od rozbitka.No i jak mam zrobic z numerami,czy wystarczy faktora zachodnia na rame albo umowa,jak zmienic numer VIN w dowodzie.Pomozcie bo jestem uziemiony,za miesiac zdejme gips i chce miec czym latac.Jak ktos wie to piszcie.
- czester10007
- Świeżak
Skoro mialeś wypadek rzeczoznawca powinnien oszacować szkody,przy pękniętej ramie moto idzie na zlom,a ty dostajesz kasę i to dużą.
- piotr_motoland
- Świeżak
Rzeczoznawca byl i bedzie szkoda calkowita,moto zostaje u mnie ale na zlom go oddac jest szkoda bo silniczek,skrzynia i reszta poza paroma detalami jak,laga,chlodnica,set od hamulca i przelocznik na kierownicy.Widzialem na allegro kilka ram ale jest wiecej i tansze od siódemek stad moje pytanko czy wejdzie tam moj silnik i wachacz.
- czester10007
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 41 gości