LS2 FF370 .1 EASY vs HJC CS-14 vs HJC CS-R1
• Strona 1 z 1
LS2 FF370 .1 EASY vs HJC CS-14 vs HJC CS-R1
Witam. Szukam kasku do jady turystycznej w przedziale 300-500zł. Wpadły mi w oko trzy kaski:
1) LS2 FF370 .1 EASY
2) HJC CS-14 CHECK
3) HJC CS-R1
Niestety nie mogę znaleźć żadnych konkretnych opinii o kasku LS2, a wydaje mi sie ciekawą propozycją. Proszę o wasze opinie, typowanie najlepszego oraz ewentualne propozycje innych kasków w tym przedziale cenowym
1) LS2 FF370 .1 EASY
2) HJC CS-14 CHECK
3) HJC CS-R1
Niestety nie mogę znaleźć żadnych konkretnych opinii o kasku LS2, a wydaje mi sie ciekawą propozycją. Proszę o wasze opinie, typowanie najlepszego oraz ewentualne propozycje innych kasków w tym przedziale cenowym

- spxinx
- Świeżak
Wiem że zaraz mnie tu zjedzą znawcy co lepiej najlepiej wiedzą o kaskach i że LS2 to kupa a testy sharp można sobie wsadzić i w ogóle ale:
Też niedawno się zastanawiałem czy LS2 ,czy coś innego w podobnych pieniądzach i wybrałem LS2 tyle że inny model bo 358.Za te pieniądze uważam jest świetny.
Ten z linku LS2 to szczękowiec a pozostałe nie .
Też niedawno się zastanawiałem czy LS2 ,czy coś innego w podobnych pieniądzach i wybrałem LS2 tyle że inny model bo 358.Za te pieniądze uważam jest świetny.
Ten z linku LS2 to szczękowiec a pozostałe nie .
biegacz
-
pamoz - Świeżak
LS2 Jest to zwykły chińczyk Mój plecaczek kupił go w zeszłym sezonie nie pamiętam modelu,ale po roku używania rozpadł się w rękach dosłownie chciała go uprać i wypinając środek z zatrzasków podpadały elementy styropianu z zatrzaskami
Wszystko było przyklejone klejem na gorąco i to tylko po kropelce Więc zostawię bez komentarza Kaski LS2
Wszystko było przyklejone klejem na gorąco i to tylko po kropelce Więc zostawię bez komentarza Kaski LS2
- Suzuki gsx 750 f
- Świeżak
Bo LS2 to jest kupa.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... 844&type=1
kask może pęknąć jak jest siła, którą to pęknięcie rozproszy. Przy 60km/h to raczej nie powinien. Chyba, że przydzwoni w niego ciężarówka, która ma na liczniku kolejne 60.
Podaj rozmiar jaki potrzebujesz, coÅ› Ci wynajdÄ™.
pozdro
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... 844&type=1
kask może pęknąć jak jest siła, którą to pęknięcie rozproszy. Przy 60km/h to raczej nie powinien. Chyba, że przydzwoni w niego ciężarówka, która ma na liczniku kolejne 60.

Podaj rozmiar jaki potrzebujesz, coÅ› Ci wynajdÄ™.
pozdro
Miczab - Twój partner w motozakupach 

-
Miczab - Administrator
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości