Jaka kostka?
• Strona 1 z 1
Jaka kostka?
Cześć,
Dawno nie pisałem, a teraz z zwracam się do Was z pytaniem, jaką kostkę kupić - jeżdżę 50% miasto 50% teren (szutry, lasy- wiadomo), ostatnia kostka bardzo szybko się ścięła na asfalcie, była to z tego co pamiętam guma pod piaski i miękki teren. Potrzebuje kostkę która pociągnie chociaż ciut dłużej, do czasu aż kupie koła SM.
pref. rozmiar 120-18 lub 130-18
Pozdro.
Dawno nie pisałem, a teraz z zwracam się do Was z pytaniem, jaką kostkę kupić - jeżdżę 50% miasto 50% teren (szutry, lasy- wiadomo), ostatnia kostka bardzo szybko się ścięła na asfalcie, była to z tego co pamiętam guma pod piaski i miękki teren. Potrzebuje kostkę która pociągnie chociaż ciut dłużej, do czasu aż kupie koła SM.
pref. rozmiar 120-18 lub 130-18
Pozdro.
Husqvarna 125 SM --> KTM EXC 450 --> ?
- Zabro
- Świeżak
Michelin ac 10
np. ogólnie wszystko na twardy teren 

sx 200 | chomikuj.pl/godzillaaaa | http://schematy.netai.net
-
kris514 - VIP Åšcigacz.pl
też AC10 polecam, u mnie ponad pół sezonu ładnie trzymała. potem troche gorzej, ale ponacinałem ( bo podstawe ma lekko pod kątem żeby mniej kostki wyrywało ) to te łagodne przejscie poscinałem zrobionym nozykiem na gorąco. i koncówke własnie dojeżdzam. i teraz bede zakładał pirelli scorpio XtraX ( czy tam extrax ) fajna guma fajnie rwie. i jest generalnie tez na twarde podłoze wiec po asfalcie nie idzie w oczach. ale 50/50 asfalt teren moze okazac sie za słaba. tzn pewnie ac -10 bedzie zywotniejsza. ale nieco gorzej rwie
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości