Zobacz wątek - Motocykl na codzień do 4-5 tyś zł
NAS Analytics TAG

Motocykl na codzień do 4-5 tyś zł

Chcesz kupić swój pierwszy lub kolejny motocykl. Nie wiesz jak wybrać. Zadaj pytanie tutaj.
Pytania o enduro, cross-y, skutery, motorowery, motocykle o pojemności do 250 ccm odpowiednio w działach niżej.
_________
ModerujÄ…: Black-Ghost, Boshi, Rosiboj, Lagiboy

Motocykl na codzień do 4-5 tyś zł

Postprzez Rower » 22/5/2013, 21:09

- Jakie masz doświadczenie (ile km na jakim sprzęcie),
Jeżdżę tylko 50 ccm3 wiekszą pojemnością nie jeździłem zrobiłem około 25 tyś na sprzęcie.
- Wiek, waga, wzrost,
18,70-75kg ,171cm
- Do jakich celów chcesz używać motocykla (jazda na co dzień - do pracy/szkoły/ po mieście czy trasie, weekendowe latanie z kumplami dla rozrywki, turystyka dłuższa/dalsza, jazda z plecaczkiem czy bez, jazda po torze, jazda po szutrach lub cięższym terenie), w jakich udziałach procentowych?
Jazda ogólnie po po mieście i poza miastem ,na codzień do szkoły i pracy.
- Ile kilometrów chcesz przelatać w sezonie?
Tyle ile zdołam
- Ile gotówki masz na sam motocykl i czy pomyślałeś o ciuchach?
4-5tyÅ› ciuchy osobno
- Jaki budżet możesz przeznaczyć na jego utrzymanie w sezonie?
300-750zł jak wymaga wiecej da się zrobić.
- Jakie motocykle Ci siÄ™ podobajÄ… - sportowe, nakedy, turystyki, enduro itp.
sportowe ale nie gardzÄ™ turystykiem.
- Które modele na tą chwilę przyciągnęły Twoją uwagę?
Jak narazię myślałem nad Gs 500,Kawa Er5 i to wszystko co mi się nasuwa .Dodamdo tego ,że zdawał będę na A2 więc motocykl ma być na PJ kat. A2 .Proszę o propozycję .
Ostatnio edytowano 23/5/2013, 18:51 przez Rower, łącznie edytowano 1 raz
Rower
Świeżak

Postprzez Rower » 23/5/2013, 15:57

ref/// ktoÅ› CoÅ› poradzi czy raczej nie?
Rower
Świeżak

Re: Motocykl na codzień do 4-5 tyś zł

Postprzez Karol20 » 23/5/2013, 17:31

Rower napisał(a):- Jaki budżet możesz przeznaczyć na jego utrzymanie w sezonie?
300-400zł

Zostań przy skuterach.
Suzuki SV650s k7
Karol20
Bywalec

Postprzez Rower » 23/5/2013, 18:56

rozumiem.Napisałem tak bo nie wiem ile będzie wymagać.Zaznaczyłem,że nie miałem stycznosci z wiekszym moto.jeśli potrzeba więcej to przeznacze więcej na utrzymanie.To zalezy tylko od tego co bedzie trzzeba w nim wymieniac i robić.Prosze nie olewajcie tego tak jak pisze jasno co jest grane.Jeśli coś jest nie tak jeśli kasy za mało nie ma problemu dozbieram i dołożę.Teraz wakacje i do roboty się idzie więc kasa będzie .Ludzie też jestem człowiekiem nie doświadczonym i młodym piszać mi "Zostań przy skuterach" nic nie wnosisz ,a mówiąc mi np" majac porządny motocykl typu jakiejś 500 czy nawet 250 musisz liczyć się z większymi wydatkami okej rozumiem to motocykl nie głupi motorower.WIęc zastanów się troche zanim coś napiszesz
Rower
Świeżak

Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

na górê