Jak zacząć przygodę z wyścigami motocyklowymi na torze ?
Moderatorzy: Walenty, Movi, adam_tomasz, Czester, madcap, Leg1oN, rosiboj, Lovtza, Terror, melvin, Landryss25, kravec, gelo007, Bostorn, Miczab, Black-Ghost
• Strona 1 z 1
Jak zacząć przygodę z wyścigami motocyklowymi na torze ?
Witam, od razu mówię że nie jestem pewny czy post umieściłem w odpowiednim dziale, jeśli nie to proszę o przeniesienie do właściwego działu.
A więc do rzeczy, chciałbym jeździć po torze, ale nie wiem od czego zacząć, kasę na motocykl (najprawdopodobniej Aprilia rs 125 ) już mam tylko czekam na jakąś okazję, ale co dalej nigdy nie jeździłem po torze i nie umiem (troche się boję) składać się w zakręty. Czy jest jakaś możliwość aby ktoś na torze nauczył mnie jeździć np. jakiś instruktor ? Dokładnie chodzi mi o tor w Radomiu.
Z góry dziękuje za wasze odpowiedzi.
A więc do rzeczy, chciałbym jeździć po torze, ale nie wiem od czego zacząć, kasę na motocykl (najprawdopodobniej Aprilia rs 125 ) już mam tylko czekam na jakąś okazję, ale co dalej nigdy nie jeździłem po torze i nie umiem (troche się boję) składać się w zakręty. Czy jest jakaś możliwość aby ktoś na torze nauczył mnie jeździć np. jakiś instruktor ? Dokładnie chodzi mi o tor w Radomiu.
Z góry dziękuje za wasze odpowiedzi.
-
przemko241 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości