[Aktualności] Prawie 10 tys. harleyowców bawiło się...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Prawie 10 tys. harleyowców bawiło się..
Dyskusja na temat: Prawie 10 tys. harleyowców bawiło się na zlocie Super Rally 2013
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Prawie 10 tys. harleyowców bawiło się na zlocie Super Rally 2013
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Prawie 10 tys. harleyowców bawiło się na zlocie Super Rally 2013
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Z tymi tysiącami bym nie przesadzał. Co do samej imprezy to mam takie osobiste pytanie czy inne marki motocykli też tam wpuszczali? Z doświadczenia wiem że właściciele marki harley nie uznają motocykli innych marek. Dzielą świat motocyklistów na dwa fronty: "harleyowcy" i cała reszta.<br><hr>motocyklista
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie wpuszczane są inne motocykle- bo to zlot marki H-D.Komentatorzy napisał(a):Z tymi tysiącami bym nie przesadzał. Co do samej imprezy to mam takie osobiste pytanie czy inne marki motocykli też tam wpuszczali? Z doświadczenia wiem że właściciele marki harley nie uznają motocykli innych marek. Dzielą świat motocyklistów na dwa fronty: "harleyowcy" i cała reszta.<br><hr>motocyklista<br>
PS
Suzukowcy jeszcze bardzie dzielą świat, bo wpuszczają np. tylko Intrudery - więc są bardziej radykalni!
Yamahowcy mają np. zlot Star'ów...itp
PS2
Zmien nick na "antyharleyowiec" albo "nicniewiemozlotachzamknietych"<br><hr>ezy
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tak się akurat składa że jeżdżę na zloty. Nie jestem "anty" motocyklowy. Jakoś nie trawie takiego rozgraniczania świata motocyklowego. Z doświadczenia i licznych rozmów wiem że znaczna większość harleyowców uważa się za kogoś lepszego bo jeżdżą na harley'u i tylko dla tego.<br><hr>motocyklistaKomentatorzy napisał(a):Z tymi tysiącami bym nie przesadzał. Co do samej imprezy to mam takie osobiste pytanie czy inne marki motocykli też tam wpuszczali? Z doświadczenia wiem że właściciele marki harley nie uznają motocykli innych marek. Dzielą świat motocyklistów na dwa fronty: "harleyowcy" i cała reszta.<br><hr>motocyklista<br>Komentatorzy napisał(a):Nie wpuszczane są inne motocykle- bo to zlot marki H-D.
PS
Suzukowcy jeszcze bardzie dzielą świat, bo wpuszczają np. tylko Intrudery - więc są bardziej radykalni!
Yamahowcy mają np. zlot Star'ów...itp
PS2
Zmien nick na "antyharleyowiec" albo "nicniewiemozlotachzamknietych"<br><hr>ezy<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości