[Aktualności] Sezon na korki uważamy za otwarty
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Sezon na korki uważamy za otwarty
Dyskusja na temat: Sezon na korki uważamy za otwarty
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Sezon na korki uważamy za otwarty
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Sezon na korki uważamy za otwarty
- Ścigacz
- Mieszkaniec forum
Pieńkowska oficjalnie w tv spopularyzowala określenie słoiki i teraz nic tylko słoiki i słoiki. lovtza do której grupy się zalicza? Słoik? Czempion z Zoliborza?<br><hr>FilipS
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To jest nawet - czasem - zabawne. Do przejechania 20 km - autem prawie godzina plus 8 litrów na setkę, rowerem - ten sam czas i zero dodatkowych kosztów
.
Ciekawe ile taka 20km trasa - Gocław - Ochota - zajmuje na motocyklu/skuterze? Może jakiś link do YT?<br><hr>goclawiak

Ciekawe ile taka 20km trasa - Gocław - Ochota - zajmuje na motocyklu/skuterze? Może jakiś link do YT?<br><hr>goclawiak
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Linku nie mam ale z doświadczenia wiem, że bez pośpiechu (ubieranie, sranie w banie, silnika grzanie itd.) rozwalisz temat w 15 minut. Mój prywatny rekord Al.USA 61A na Łopuszańska skrzyżowana z Hynka - 13 minut.<br><hr>ShinigamiKomentatorzy napisał(a):To jest nawet - czasem - zabawne. Do przejechania 20 km - autem prawie godzina plus 8 litrów na setkę, rowerem - ten sam czas i zero dodatkowych kosztów.
Ciekawe ile taka 20km trasa - Gocław - Ochota - zajmuje na motocyklu/skuterze? Może jakiś link do YT?<br><hr>goclawiak<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl