Motocykl pode mnie
• Strona 1 z 1
Motocykl pode mnie
Witam,
mam 21 lat, 176 cm wzrostu i waże 72 kg.
Jeździłem troszkę FZS 600 z 2000r. ale stwierdziłem, że jest to za duży motocykl dla mnie, za ciężki i jak odpychałem go siedząc musiałem to robic na palcach. Pytanie do was co było by mniejsze o podobnych konikach i pojemnosci. Cena ok. 10000 zł. Strój posiadam. Rocznikowo też żeby było powyżej 2000 roku, jak coś kaski mogę troszkę dołożyć. Chodzi mi żebym czuł sie na nim swobodnie, fazerka zdecydowanie była dla mnie "za duża". Podobają mi się sporty.
Prosze o porady Pozdrawiam
mam 21 lat, 176 cm wzrostu i waże 72 kg.
Jeździłem troszkę FZS 600 z 2000r. ale stwierdziłem, że jest to za duży motocykl dla mnie, za ciężki i jak odpychałem go siedząc musiałem to robic na palcach. Pytanie do was co było by mniejsze o podobnych konikach i pojemnosci. Cena ok. 10000 zł. Strój posiadam. Rocznikowo też żeby było powyżej 2000 roku, jak coś kaski mogę troszkę dołożyć. Chodzi mi żebym czuł sie na nim swobodnie, fazerka zdecydowanie była dla mnie "za duża". Podobają mi się sporty.
Prosze o porady Pozdrawiam

- 08Lukasz09
- Świeżak
Thundercat waży podobnie do fazerki, coś lżejszego. Tak szukałem i wpadłem na sv650s , co o nim sądzicie ?
- 08Lukasz09
- Świeżak
Cbr f4i waży mniej i to aż prawie o 20kg wymiarami jest mniejsza, tylko ma wiecej koników :/
Tylko ta wysokość siedzenia, pewnie bedzie podobnie do jak na fazerku.
Tylko ta wysokość siedzenia, pewnie bedzie podobnie do jak na fazerku.
- 08Lukasz09
- Świeżak
Powiem tak, że fajna alternatywa, waga sie zgadza wysokość siedzenia mniejsza i jeszcze rocznikowo nowszy za te same pieniądze. Muszę znaleźć jakiś niedaleko mnie i zobaczyc czy bedzie mi pasował. Dzięki za propozycjie i jak coś jeszcze macie to piszcie.
- 08Lukasz09
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość