gs 500 z Niemiec brak małego briefu
• Strona 1 z 1
gs 500 z Niemiec brak małego briefu
Prawdopodobnie znalazłem się w czarnej du**e ,kupiłem niedawno gs 500 ,moto został wyrejestrowany w 2004 roku i brakuje mi jednego dokumentu-małego briefu.Napisałem maila do urzędu w Niemczech tak jak radził Przemo_rene. Jednak czekam już dość długo a nawet nie otrzymałem maila zwrotnego. Macie jakieś pomysły ?
- kuniaw
- Świeżak
viewtopic.php?t=56338
Osobiście odpada,jedynie listy a wiadomo jak to idzie;s
Osobiście odpada,jedynie listy a wiadomo jak to idzie;s
- kuniaw
- Świeżak
- Harakiri 7
- Bywalec
No a czy to nie jest własnie ten mały brief? Blachy dostałem razem z moto czyli został wyrejestrowany ale nie wiem co się stało z tym dowodem . Jak próbowałem go zarejestrować w Pl to również mi tak powiedzieli
- kuniaw
- Świeżak
kuniaw napisał(a):No a czy to nie jest własnie ten mały brief? Blachy dostałem razem z moto czyli został wyrejestrowany ale nie wiem co się stało z tym dowodem . Jak próbowałem go zarejestrować w Pl to również mi tak powiedzieli
Czlowieku, ogarnij sie, zadalem Ci proste pytanie a Ty odpowiadasz mi pytaniem ?

- Harakiri 7
- Bywalec
Harakiri 7 napisał(a):kuniaw napisał(a):No a czy to nie jest własnie ten mały brief? Blachy dostałem razem z moto czyli został wyrejestrowany ale nie wiem co się stało z tym dowodem . Jak próbowałem go zarejestrować w Pl to również mi tak powiedzieli
Czlowieku, ogarnij sie, zadalem Ci proste pytanie a Ty odpowiadasz mi pytaniem ?
Co to ma byc za marna prowokacja,jak wyzej napisalem ,ze brakuje mi tylko malego briefu wylatujesz mi z z kartka a5, nie znam j.niemieckiego (dlatego sie zapytalem)
- kuniaw
- Świeżak
kuniaw napisał(a):Co to ma byc za marna prowokacja,jak wyzej napisalem ,ze brakuje mi tylko malego briefu wylatujesz mi z z kartka a5, nie znam j.niemieckiego (dlatego sie zapytalem)
To, ze nie znasz niemieckiego Cie usprawiedliwia, daltonista tez jestes ?
Pytam o zielona kartke formatu A5 ? masz ja czy nie ?
http://www.google.de/imgres?imgurl=http ... CCoQ9QEwAw

- Harakiri 7
- Bywalec
kuniaw napisał(a):Dostałem odpowiedz z urzędu niemieckiego ,że brief został wysłany:) .Nic tylko czekać,temat do zamknięcia.
Nie Brief a Fahrzeugschein.

- Harakiri 7
- Bywalec
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości