prawo 2013
• Strona 1 z 1
prawo 2013
Witam .
(jesli juz jest taki temat a ja go nie znalazlem to dajcie linka a ja zamkne temat )
Mam pytanie
Czy w 2013r jest dalej tak ze jak jade motorem bez prawa jazdy na motor i zlapie mnie policja to dostane te 500zl i bedzie ktos musial przyjechac po moj motor bo inaczej zostanie zabrany na parking policyjny i mozliwosc dostania zakazu robienia prawa jazdy na motor na jakis tam okres czasu tylko takie sa konsekwencje tego?? nie groza mi sady jakies ?? I druga sprawa posiadam prawo jazdy na kategorie "B" to czy moga mi je zabrac bo jade motorem bez prawka???
Podzielcie sie info , lub moze ktos mial takie sytuacje Pozdrawiam!
(jesli juz jest taki temat a ja go nie znalazlem to dajcie linka a ja zamkne temat )
Mam pytanie
Czy w 2013r jest dalej tak ze jak jade motorem bez prawa jazdy na motor i zlapie mnie policja to dostane te 500zl i bedzie ktos musial przyjechac po moj motor bo inaczej zostanie zabrany na parking policyjny i mozliwosc dostania zakazu robienia prawa jazdy na motor na jakis tam okres czasu tylko takie sa konsekwencje tego?? nie groza mi sady jakies ?? I druga sprawa posiadam prawo jazdy na kategorie "B" to czy moga mi je zabrac bo jade motorem bez prawka???
Podzielcie sie info , lub moze ktos mial takie sytuacje Pozdrawiam!
- Baracude994
- Świeżak
Oczywiscie niigdy ne robisz bledow w sztuce prowadzenia a jako, ze jestes miszcz nad miszczze spowodowanie przez Ciebie wypadku jest calkowicie wykluczone.
Za malo rozgarniety jestes aby te PJ zrobic ? ? ? Jezeli tak, to i jezdzic motocykelm nie powinienes !

Za malo rozgarniety jestes aby te PJ zrobic ? ? ? Jezeli tak, to i jezdzic motocykelm nie powinienes !

- Harakiri 7
- Bywalec
i co? wchodzisz to zeby napisac jakies pierdoly a nie odpowiedziec na moje pytanie? ? ze nie szkoda ci czasu "rozgarniety czlowieku"
- Baracude994
- Świeżak
Harakiri nie potrzebnie ironizujesz, choć tematów od groma było. Cóż ale odpowiem.
Mając inną kategorię, mandat karny otrzymasz za brak kategorii- 300 zł. I tak głównie się kończy. Ktoś musi przyjechać po motocykl. Jeżeli będą uparci to i holowanie ci wsadzą.
inna kwestia , to niekoniecznie muszą to zakończyć mandatem. Mogą od razu skierować sprawę do sądu. Wachlarz możliwości sądu jest dużo większy. Tyle, że przy braku dokumentów 99,9 spraw kończy się postępowaniem mandatowym.
Mając inną kategorię, mandat karny otrzymasz za brak kategorii- 300 zł. I tak głównie się kończy. Ktoś musi przyjechać po motocykl. Jeżeli będą uparci to i holowanie ci wsadzą.
inna kwestia , to niekoniecznie muszą to zakończyć mandatem. Mogą od razu skierować sprawę do sądu. Wachlarz możliwości sądu jest dużo większy. Tyle, że przy braku dokumentów 99,9 spraw kończy się postępowaniem mandatowym.
Zastrzeżenia na PW.
-
Boshi - VIP Åšcigacz.pl
Wez pod uwage, ze w razie kolizji nie dostaniesz odszkodowania a i jeszcze z wlasnej kieszeni bedziesz placil tamtemu
@down
Dzięki, że mnie poprawiłeś:)
@down
Dzięki, że mnie poprawiłeś:)
Ostatnio edytowano 20/5/2013, 13:49 przez fasoliusz, łącznie edytowano 1 raz
-
fasoliusz - Bywalec
fasoliusz napisał(a):Wez pod uwage, ze w razie kolizji nie dostaniesz odszkodowania a i jeszcze z wlasnej kieszeni bedziesz placil tamtemu
Nie do konca, ale w przypadku jego winy, zrobia mu jesien sredniowiecza

- Harakiri 7
- Bywalec
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości