Zobacz wątek - Yamaha neos-zwarcie. Pomocy!

Yamaha neos-zwarcie. Pomocy!

i inne małe pojemności
_________

Moderatorzy: Walenty, Movi, adam_tomasz, Czester, madcap, Leg1oN, Lovtza, Terror, melvin, Landryss25, kravec, gelo007, Bostorn, Miczab, Boshi, rosa, MarSen

Yamaha neos-zwarcie. Pomocy!

Postprzez streeter1234 » 15/5/2013, 16:17

Witam. Przez moją nie uwagę nie chcący źle podłączyłem akumulator na chwilę i nic nie działa licznik ani rozrusznik. Najwyraźniej coś się spaliło. Proszę powiedzcie co się mogło stać.
Bardzo jest mi to potrzebne.
streeter1234
Świeżak
 
Posty: 3
Dołączył(a): 15/5/2013, 16:10


Postprzez dominik123 » 15/5/2013, 20:28

masz tam jakieś bezpieczniki, być może sie spalił jeden
dominik123
Świeżak
 
Posty: 16
Dołączył(a): 13/5/2013, 18:36
Lokalizacja: kielce

Postprzez Boshi » 15/5/2013, 22:15

A akumulator ma napięcie w ogólę?
Zastrzeżenia na PW.
Avatar użytkownika
Boshi
VIP Ścigacz.pl
 
Posty: 2349
Dołączył(a): 22/7/2010, 16:21

Postprzez streeter1234 » 25/5/2013, 23:30

Już wszystko Ok. Na początku wymieniłem szklany bezpiecznik przy akumulatorze wsadziłem od quada. Wraz nie chciało chodzić, ale wsadziłem szklany od ciężarówki i wszystko OK.
streeter1234
Świeżak
 
Posty: 3
Dołączył(a): 15/5/2013, 16:10

Postprzez mular123 » 31/5/2013, 21:04

heh

Warn za spam // boshi
Pozdrówko | Mular ;x | www.jacekmeble.com.pl
Avatar użytkownika
mular123
Świeżak
 
Posty: 9
Dołączył(a): 30/5/2013, 19:47
Lokalizacja: Kępno



Powrót do Motorowery do 50 ccm



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości




na gr