[Aktualności] Linka w lesie - kolejna pułapka na...
Sciezki rowerowe w górach i szlaki niszczą głównie służby leśne a nie żadni motocykliści...Komentatorzy napisał(a):Tak jak kilka osób napisało - niszczenie leśnych ścieżek rowerowych to nic fajnego i też byłbym temu przeciwny, ale żeby od razu mordować za to ludzi? No bez przesady, ciekaw jestem czy ten co to rozwiesza wie ile spędzi za kratami jak ktoś zejdzie i udowodnią mu, że to jego linka... Z drugiej strony faktem jest, że wyznaczonych do tego celu tras nie ma i może właśnie to jest problemem.<br><hr>kikut<br>
Na tym filmie widac co sie dzieje jak po błocie jedzie terenowka. To teraz wyobraznia w ruch i co sie dzieje jak 20 tonowa bialorus sciaga drewno w takim terenie....<br><hr>rumik
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Taa jadąc po lecie w kasku na wyjącej maszynie na pewno zatrzyma się jak go zawołam i poproszę o zejście z motoru opuszczenie lasu. Będą ginąć będzie ich mniej w lasach<br><hr>tihomaxKomentatorzy napisał(a):ja mam 33 lata i używam crossa ( enduro ) do spokojnej jazdy po drogach leśnych i bezdrożach tam gdzie można.
Jadąc 30 km/ h jakiś wieśniak rzucił we mnie rowerem, i gleba
innym razem jakieś debile po piwku oderwali się od grilla i na mnie z pięściami,
wkur.....ją mnie takie reakcje,
raz wróciłem samochodem do takiego wieśniaka i chciałem się grzecznie spytać
czy ma jakiś ku...a problem , to wieśniak nie był już taki mądry bał się wyjść z domu.
chyba kupię sobie jakiś pistolet albo paralizator na tych głupich ludzi,
może paru debili nie umie się zachować na quadzie lub crossie a traktują wszystkich równo
<br><hr>Szymon<br>Komentatorzy napisał(a):Popieram mam podobną sytuacje tylko, że jeżdże Quadem ;( to chore że my musimy obrywać za tych ***ó.. co nie umieją się zachować w lesie ;C<br><hr>Kuba<br>Komentatorzy napisał(a):Ale jazda quadem po lesie to własnie złe zachowanie w lesie. kropka.<br><hr>autorro<br>Komentatorzy napisał(a):Chyba to jasne ale kaleczenie za to Ludzi też jest naganne, pijani kierowcy też robią źle to nie znaczy że to zasługuje na Ich kaleczenie, nie chodzi o to żeby złem zwalczać zło bo wtedy Ten co to robi staje się jeszcze gorszym Złoczyńcą zrozumiano?, top jakieś Nazistowskie rozumowanie tak jak w czasach okupacji za Jednego zabitego Niemca rozstrzeliwano Iluś Polaków i co to Niemcom dało?, tylko spotęgowało nienawiść do Nich całego świata dlatego przegrali zła złem nigdy się nie wytępi nara!.<br><hr>Romastach<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Rowerzysta, ani żaden pieszy, nie przejedzie/przejdzie drogą zniszczoną przez quady, ergo - zginą tylko quadowcy. A ponieważ to nie ludzie, tylko bydło (nie mylmy gatunków), to ta śmierć będzie jak splunięcie. Curvy muszą się bać!<br><hr>LucasKomentatorzy napisał(a):Upierdliwość motocyklistów i quadziarzy to jedno, ale za takie linki osoby przyłapane powinny odpowiadać jak za usiłowanie zabójstwa. Poza tym rowerzyści mają głowę na tej samej wysokości co motocykliści, ciekawe kiedy geniusze zaczną wkopywać miny przeciwpiechotne. Gdybym kogoś przyłapał na takiej akcji to pewnie sam bym trafił do pudła za ciężkie pobicie bo nie utrzymałbym nerwów na wodzy, głupota i bezmyślność wpienia jak mało co na tym świecie.<br><hr>rowerzysta<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Motocykliści i quadowcy to wy sobie sami psujecie reputacje przez was każdy uważa was za dawce a przecież jest ileś tam % normalnych motocyklistów co nie zapierdalaja i sie nie popisuja nawet filmy na yt znajdzcie jakiś normalny co ktoś powoli spokojnie jeździ nie ma każdy zapierdala niszczy las nawet u mnie tak las zryty od tych quadów i crossów sam jestem motocyklistą tym nielicznym który jeździ spokojnie<br><hr>Damian
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jak sobie stanął na środku i czekał to różne mogły być reakcje czysta prowokacja z jego strony .... Ps. marny przykład<br><hr>wolarKomentatorzy napisał(a):<a href="http://www.youtube.com/watch?v=ayvLBcJttCQ" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://www.youtube.com/watch?v=ayvLBcJttCQ</a> i jeszcze jeden<br><hr>Krzysiek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
kolejna prowokacja przykłady po ch.... <br><hr>wolarKomentatorzy napisał(a):<a href="http://www.youtube.com/watch?v=Y6ozLZ-XRKM" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://www.youtube.com/watch?v=Y6ozLZ-XRKM</a> i kolejny przykład<br><hr>Krzysiek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dobrze gada! Polać mu!Komentatorzy napisał(a):He a jak tor maja chłopaki pod Wrocławiem wybudować to odrazu protest <br><hr>palma<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
słuzby lesne powinny na drogach i wjazdach postawic zapory jak na czolgi -betonowe gwiazdy - bezmyslne osoby niszcza las dla zabawy to im ograniczy mozliwosci <br><hr>bloodi
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Panie za wjazd do lasu będzie 500zł.
Panie prawie łeb mi ucięło, wykrwawiam się!
- A co mnie pan to obchodzi ja tu panu nie kazałem wjeżdżać. Chciałbym być świadkiem takiej akcji!<br><hr>kolo
Panie prawie łeb mi ucięło, wykrwawiam się!
- A co mnie pan to obchodzi ja tu panu nie kazałem wjeżdżać. Chciałbym być świadkiem takiej akcji!<br><hr>kolo
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Co za skurwysynem trzeba być, żeby takie linki wieszać w lesie! przecież osoba która to robi jest świadoma tego, że ktoś zginąć może! lepiej żeby osoby na motorach latały sobie po lesie niż między autami w mieście! osobiście sama boję się i patrzę w lusterka kiedy prowadzę auto,ale w życiu bym nie powiesiła takiej linki. DO TAKICH FRAJERÓW CO TE LINKI WIESZAJĄ- oby kurwo Twoje dziecko jadąc na rowerze po tym właśnie lesie, nie trafiło na taką linkę..... pozdrawiam.<br><hr>mamba
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Co za skurwysynem trzeba być, żeby takie linki wieszać w lesie! przecież osoba która to robi jest świadoma tego, że ktoś zginąć może! lepiej żeby osoby na motorach latały sobie po lesie niż między autami w mieście! osobiście sama boję się i patrzę w lusterka kiedy prowadzę auto,ale w życiu bym nie powiesiła takiej linki. DO TAKICH FRAJERÓW CO TE LINKI WIESZAJĄ- oby kurwo Twoje dziecko jadąc na rowerze po tym właśnie lesie, nie trafiło na taką linkę..... pozdrawiam.<br><hr>mamba
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
bezmyślne osoby również niszczą las wycinając go i wyrzucając np śmieci, to Wam nie przeszkadza?<br><hr>mambaKomentatorzy napisał(a):słuzby lesne powinny na drogach i wjazdach postawic zapory jak na czolgi -betonowe gwiazdy - bezmyslne osoby niszcza las dla zabawy to im ograniczy mozliwosci <br><hr>bloodi<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
LEpiej zakopac jakies koce w blocie niech opony im poprzebija<br><hr>ostroznyKomentatorzy napisał(a):Co za skurwysynem trzeba być, żeby takie linki wieszać w lesie! przecież osoba która to robi jest świadoma tego, że ktoś zginąć może! lepiej żeby osoby na motorach latały sobie po lesie niż między autami w mieście! osobiście sama boję się i patrzę w lusterka kiedy prowadzę auto,ale w życiu bym nie powiesiła takiej linki. DO TAKICH FRAJERÓW CO TE LINKI WIESZAJĄ- oby kurwo Twoje dziecko jadąc na rowerze po tym właśnie lesie, nie trafiło na taką linkę..... pozdrawiam.<br><hr>mamba<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
dokładnie,a nie jakieś linki!<br><hr>mambaKomentatorzy napisał(a):Co za skurwysynem trzeba być, żeby takie linki wieszać w lesie! przecież osoba która to robi jest świadoma tego, że ktoś zginąć może! lepiej żeby osoby na motorach latały sobie po lesie niż między autami w mieście! osobiście sama boję się i patrzę w lusterka kiedy prowadzę auto,ale w życiu bym nie powiesiła takiej linki. DO TAKICH FRAJERÓW CO TE LINKI WIESZAJĄ- oby kurwo Twoje dziecko jadąc na rowerze po tym właśnie lesie, nie trafiło na taką linkę..... pozdrawiam.<br><hr>mamba<br>Komentatorzy napisał(a):LEpiej zakopac jakies koce w blocie niech opony im poprzebija<br><hr>ostrozny<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
no zgadza się, ale co ma piernik do wiatraka? wyrzucanie śmieci powinno być tępione tak samo jak jeżdżenie tymi pierdzącymi offroadami<br><hr>vicKomentatorzy napisał(a):słuzby lesne powinny na drogach i wjazdach postawic zapory jak na czolgi -betonowe gwiazdy - bezmyslne osoby niszcza las dla zabawy to im ograniczy mozliwosci <br><hr>bloodi<br>Komentatorzy napisał(a):bezmyślne osoby również niszczą las wycinając go i wyrzucając np śmieci, to Wam nie przeszkadza?<br><hr>mamba<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wy się cieszcie że w PL nie ma jeszcze jak na Słowacji konfiskaty sprzętu i kary więzienia za złamanie zakazu wjazdu na tereny Leśne. Też jestem motocyklistą ale idąc z rodziną w Beskidach po szlaku czuję się jak na torze motocrossowym i mam wielką ochotę czasami wyjeb.. przejeżdżającemu motocykliście konarem w łeb. Ja mam tylko prośbę do osób rozwieszających te linki żeby je dawali troszkę niżej tak na wysokości 80-100cm. Ja kliku sobie gnaty połamie to sporo ludzi przemyśli jeżdżenie po szlakach turystycznych w lesie<br><hr>MotocyklistaPodbeskdizie
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
URWAŁ BYM ŁEB I NASZCZAŁ DO SZYI BYDLAKU NA MOTORZE !<br><hr>WASZ PANKomentatorzy napisał(a):Co za skurwysynem trzeba być, żeby takie linki wieszać w lesie! przecież osoba która to robi jest świadoma tego, że ktoś zginąć może! lepiej żeby osoby na motorach latały sobie po lesie niż między autami w mieście! osobiście sama boję się i patrzę w lusterka kiedy prowadzę auto,ale w życiu bym nie powiesiła takiej linki. DO TAKICH FRAJERÓW CO TE LINKI WIESZAJĄ- oby kurwo Twoje dziecko jadąc na rowerze po tym właśnie lesie, nie trafiło na taką linkę..... pozdrawiam.<br><hr>mamba<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ludzi jak wy co się z tym zgadzają jak i Ci co nie są kretynami i spierdolonymi zjebami tak mówię o wszystkich którzy zdebilizowany komentarz dali owszem mam Motor ale nie stawiam zagrożenia ani nie wpierdalam się do lasu bo wiem jak to stresuje ludzi a jeżeli naprawdę muszę schodzę z niego a te osoby co wieszają te zajebane linki ... to jak by pomyśleli to by zrobili na początku zaczynającej się drogi rowerowej wstawili znak uwaga piersi na drodze a drugi pod tym szkło na jezdni i tam z 5-10 metrów wysypali gwoździe i na końcu tej drogi też to jest bardziej humanitarne oraz ludzkie ... np. będzie biegła przestraszona sarna i się nadzieje na tą linkę i co wtedy ochraniacie ją oraz ją niszczycie jak i drzewo co niszy ta linka ... a potem ludzie się dziwią że do Polski nikt nie przylatuje... To jest kretynizm co wy ludzie starsi zapewne ode mnie takie popierdolone rzeczy zrobiliście mam jednak te 18 lat ale jednak racjonalnie przemyśle 2x<br><hr>tratratra
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl