Aprilia RX 50
• Strona 1 z 1
Aprilia RX 50
Witam !
Zamierzam zakupić Aprilie RX 50 gdzieś za 2 tygodnie i tu do was pytanie co o niej sądzicie ?
Zamierzam zakupić Aprilie RX 50 gdzieś za 2 tygodnie i tu do was pytanie co o niej sądzicie ?
- Lukas1234
- Świeżak
Jakieś zdjęcia? cena? rocznik? Mogłem mieć RX ale wybrałem japońską jakość ''made in MBK'' czyt. Yamaha DT50
NIE DAJMY ZARABIAĆ ZŁODZIEJOM
- kupujmy szpeje z papierami
Treści wyrażone w tym poście są moją prywatną
opinią, nie biorę odpowiedzialności za ich wykorzystanie.

- kupujmy szpeje z papierami
Treści wyrażone w tym poście są moją prywatną
opinią, nie biorę odpowiedzialności za ich wykorzystanie.

-
stecarlos - Świeżak
ta apka ma silnik taki jak yamaha tzn. Minearelli(czy jakos tak)
więc częsci sa dostępne tak jak do yamahy
więc częsci sa dostępne tak jak do yamahy
- pawlak200192
- VIP Ścigacz.pl
witam!mam rx-a z 97'.kupilem ja jako 80 ccm i z ukladem wydechowym Arrow,naprawde ten motor robil wrazenie.Rx to najmocniejsze enduro w swojej klasie,mialem okazje scigac sie z innym endurkami tej pojemnosci,moge smialo poowiedziec ze Rx moze konkurowac z innymi motocyklami klasy 125.Mialem sporo problemow z tym motocyklem,wydalem na remont ok 2 tysiecy,minusem jest takze brak producenta w kraju.pozdrawiam
- fido
- Świeżak
lamborghini czy bugatti jest zwiazane z niemieckimi koncernami kolejno Audi VW wiec ma niewiele wspolnego z wlochami, ktorzy robia piekne sprzety napewno dynamiczne ale ogolnie sa do dupy!!! bo psuja sie jak cholera. jak zmienisz w przyszlosci rx na cos japonskiego albo KTM'A
(nie chodzi mi tu o 50cc) przyznasz nam racje!
(nie chodzi mi tu o 50cc) przyznasz nam racje!
Ostatnio edytowano 1/8/2007, 13:53 przez motoktos, łącznie edytowano 1 raz
- motoktos
- Świeżak
RX jest moim zdaniem bardzo dobra nie kieruj sie opinią wielu że to Włoch i że Yamaha DT jest lepsza bo do obydwu motorowerów jest wkładany ten sam włoski silnik Minarelli AM6. Polecam ci zakup takiej Apki ponieważ można się na nim sporo nauczyć.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
motor jest super... fajnie sie nim jezdzi ma dobre zawieszenie.... miałem niedawno taką apke... sprawia dużo radosci z jazdy... i mało pali... żadko tez musiałem ja naprawiac ... no może co jakis cza musiałem gaznik czyscic bo filtr powietrza miała troche kiepski
trzeba cieszyc sie życiem , póki sie je ma
- trolik93
- Świeżak
• Strona 1 z 1