co to oznacza? kod na tłoku yz 125
• Strona 1 z 1
co to oznacza? kod na tłoku yz 125
Myślę nad remontem , ale nie wiem którą mam selekcję ...
Yamaha yz 125 99"
-
oride16 - Świeżak
najpierw ogarniasz firmę, często pod tłokiem pisze. Potem szukasz katalogu tej firmy i porównujesz kod z denka tłoka i widzisz rozmiar. Porównujesz rozmiar z nominalnym tłokiem do tego moto i wiesz jaką masz selekcje, ale do pomiaru i tak trzeba zawieść. Pamietaj selekcja selekcji nie równa.
sx 200 | chomikuj.pl/godzillaaaa | http://schematy.netai.net
-
kris514 - VIP Åšcigacz.pl
dokładnie, albo po numerach w katalogach patrzysz, albo jest wybita literka
ale tak czy siak nawet jak dojrzysz która selekcja to bez pomiarów cylindra nie ma co tłoka kupować. na wieksza selekcje czy coś. bo moze sie okazać ze równie dobrze może pasowac ta sama selekcja. a moze byc że musisz jedną przeskoczyć
ale tak czy siak nawet jak dojrzysz która selekcja to bez pomiarów cylindra nie ma co tłoka kupować. na wieksza selekcje czy coś. bo moze sie okazać ze równie dobrze może pasowac ta sama selekcja. a moze byc że musisz jedną przeskoczyć
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
jeżeli chcesz się zabrac za remont góry, to cylinder w górę i wraz z tłokiem wieziesz do warsztatu gdzie naprawiają motocykle i albo odpłatnie albo datmo mierzą Ci średnicówką cylinder oraz mikromierzem tłok, i obliczają jaki jest luz pomiędzy tłok- cylinder a następnie pomoga, dobiorą tłok jak byś u nich go brał i wtedy pomiar mozliwe ze bd za darmo
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 1 gość