ktm exc 125 pare pytan.
• Strona 1 z 1
ktm exc 125 pare pytan.
mam zamiar kupic ktm exc ok. 2001 roku jak trafi'sie'mlodszy to fajnie. poweidzcie mi jakie ma on zalety, wady, ile spala, jak'sie na ni. jezdzi w lesie i po np. kopaniach(spore wzniesienia) co ile sie robi w nim wymiany( tlok, korbowod itd.) nie odsylajcie mnie na inne posty tylko piszcie.
z dupy dym 

- varlor1234
- Świeżak
kolego ale po co mamy pisać jak juz o tym było ? jest to wbrew regulaminowi. dostajesz kolejne ostrzeżenie.
nie zakładaj nowego tematu.... tylko jak chcesz pisz w podwieszonych!
viewtopic.php?t=33740
viewtopic.php?t=9234
nie mozesz tego pojać ?
w skrócie odpowiem żebys już nie męczył
zalety ma takie jak kazdy hard enduro - super sie prowadzi, jest drogi w eksploatacji
spala tyle ile wlejesz 4-13 litrów. jak sie jeździ w lesie ? tak samo jak po asfalcie, dodajesz gazu i jedzie. chcesz to sobie odpal youtube i zobacz. robi sie co tyle ile wymaga producent, albo w zaleznosci od uzytkowania, tłok co 50-90 MTH, korba i generalka silnika co 2 tłoki.
tyle. zamykam i przyznaje zasłużone ostrzeżenie. na przyszłość pytaj w podwieszonych, i uzywaj nieszczęsnej opcji szukaj!
nie zakładaj nowego tematu.... tylko jak chcesz pisz w podwieszonych!
viewtopic.php?t=33740
viewtopic.php?t=9234
nie mozesz tego pojać ?
w skrócie odpowiem żebys już nie męczył
zalety ma takie jak kazdy hard enduro - super sie prowadzi, jest drogi w eksploatacji
spala tyle ile wlejesz 4-13 litrów. jak sie jeździ w lesie ? tak samo jak po asfalcie, dodajesz gazu i jedzie. chcesz to sobie odpal youtube i zobacz. robi sie co tyle ile wymaga producent, albo w zaleznosci od uzytkowania, tłok co 50-90 MTH, korba i generalka silnika co 2 tłoki.
tyle. zamykam i przyznaje zasłużone ostrzeżenie. na przyszłość pytaj w podwieszonych, i uzywaj nieszczęsnej opcji szukaj!
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości