Suzuki GSX600F czy to jest dobry pomysł na pierwszy motor?
• Strona 1 z 1
Suzuki GSX600F czy to jest dobry pomysł na pierwszy motor?
Witajcie. Chce kupić sobie pierwszy motor, i wpadł mi w oko Suzuki GSX600F. Czy to jest dobry pomysł na początki mojej jazdy? Dodam jeszcze że ważę 50kg i mam 170 wzrostu.
- Kasia23
- Świeżak
Zacznijmy od tego:
viewtopic.php?t=49590
Może zły pomysł to nie jest, zależy od Twojego dystansu i respektu do maszyny, ale ponad 200kg motocykla przy Twoich 50kg może na początek być trochę problematyczne.
viewtopic.php?t=49590
Może zły pomysł to nie jest, zależy od Twojego dystansu i respektu do maszyny, ale ponad 200kg motocykla przy Twoich 50kg może na początek być trochę problematyczne.
Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
To jaki motor, był by dla mnie najlepszy? Chciałabym aby wyglądał na sportowy, nie musi byś wariat
i nie wiem co by było dla mnie dobre, a nie mam nikogo kto by mi pomógł doradzi i licz na waszą pomoc 

- Kasia23
- Świeżak
Najważniejsze - do jakiej kwoty.
Dziś moc to nie problem. Możesz np kupić sv650s (plus za wagę, minus za widły) i wykastrować ją o połowę. To samo możesz zrobić z jakimkolwiek motocyklem, pytanie tylko za jakie pieniądze...
Dziś moc to nie problem. Możesz np kupić sv650s (plus za wagę, minus za widły) i wykastrować ją o połowę. To samo możesz zrobić z jakimkolwiek motocyklem, pytanie tylko za jakie pieniądze...
z750
- wojtoon
- Świeżak
Albo GS500F, jeżeli dysponujesz trochę większymi funduszami, ZX250R też nie jest najgorszym pomysłem, szczególnie z małym doświadczeniem, ale jeżeli o wypady ze znajomymi chodzi, myślę, że 500-ka była by jednak lepszą alternatywą 

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
-
Glenroy - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości