Jaki wzrost na Moto Guzzi Breva?
• Strona 1 z 1
Jaki wzrost na Moto Guzzi Breva?
Zastanawiam się nad kupnem motocykla, który wymieniłem w temacie. Spotkałem się jednak ostatnio z opinią, która trochę mnie zaniepokoiła. Jedna z osób stwierdziła, że sprzęt ten nadaje się dla osób ze wzrostem do 180cm. Na ile jest to prawda i czy mając bliżej 190cm będzie on dla mnie dobry?
Do tej pory byłem przekonany do kupna Yamahy XJ600, która jest polecana właśnie dla wysokich osób, a kanapa jest w tym motocyklu 2 cm niżej niż w Brevie. Jak to w końcu jest?
Do tej pory byłem przekonany do kupna Yamahy XJ600, która jest polecana właśnie dla wysokich osób, a kanapa jest w tym motocyklu 2 cm niżej niż w Brevie. Jak to w końcu jest?
- MaciekMik
- Świeżak
przy 190cm nie powinienes wygladac jakos smiesznie... zobacz tutaj -> http://cycle-ergo.com/ -> + add a motorcycle -> moto guzzi -> breva 750 -> w options ustawiasz USE METRIC VALUES (YES) -> W RIDER INFO ustawiasz sobie 190cm i widzisz mało-wiele jak byś wyglądał. pozniej mozesz zobaczyc jak z dotknięciem stopą ziemi itp
Była: Honda NTV 650, Jest: Honda CBR 900RR
-
DaroNTV - Świeżak
Mała czy duża ?
Jeśli Duża 850 czy 1100 bądź 1200 Sport to spokojnie osoby od 165 cm dają radę.
Motocykl który genialnie się prowadzi jak na swoje gabaryty i masę, a przy tym jest bardzo wygodny. Osiągi dla 1100 wystarczające.
Mała Breva 750 jest lepsza - wygodniejsza dla mniejszych osób.
Jeśli Duża 850 czy 1100 bądź 1200 Sport to spokojnie osoby od 165 cm dają radę.
Motocykl który genialnie się prowadzi jak na swoje gabaryty i masę, a przy tym jest bardzo wygodny. Osiągi dla 1100 wystarczające.
Mała Breva 750 jest lepsza - wygodniejsza dla mniejszych osób.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości